Advisory board-kontrakt

Denne advisory board-kontrakt bruges til at ansætte hver enkelt medlem i dit selskabs advisory board. Det er med andre ord en slags ansættelseskontrakt for advisory board-medlemmer.

Tager 5 minutter
Kan hentes med det samme
Genereres automatisk
Skræddersyet udfra dine svar
Tilkøb ekspertrådgivning
Vi finjusterer dokumentet til dig
Denne advisory board-kontrakt bruges til at ansætte hver enkelt medlem i dit selskabs advisory board. Det er med andre ord en slags ansættelseskontrakt for advisory board-medlemmer.
Kunder der bruger LegalHero
Logo Kemp Og Lauritzen Logo Telia Logo Gjensidige Logo Airtame Logo Billetto

Pris

399 kr.

Ekskl. moms Opret Advisory Board-kontrakt
Sådan virker det
Besvar spørgsmålene Underskriv digitalt Download det færdige dokument

Hvad er et advisory board og hvordan adskiller det sig fra en bestyrelse?

Et advisory board består af en uformel gruppe af lokale forretningseksperter, som bistår en virksomhed i dens dagligdrift udelukkende i form af rådgivning. Det deler mange egenskaber med en bestyrelse, men er udelukkende et rådgivningsorgan. Det har altså ikke har et konkret juridisk eller finansielt ansvar overfor virksomheden. Herudover har det hverken beføjelser, pligter eller rettigheder til at træffe endelige beslutninger.

Det er også op til direktionen, hvorvidt de vil følge råd fra et advisory board. Det økonomiske aspekt bør derfor være en relevant overvejelse, når man skal beslutte, hvorvidt det er det værd. Et advisory board er nemlig betydeligt billigere end en bestyrelse.

Hvad er vigtigt at være opmærksom på?

Inden man anskaffer sig et advisory board i sin virksomhed, er det vigtigt, at man har overvejet hvad måletet med advisory boardet er. Desuden bør formaliteter som hvor mange medlemmer det skal have, hvem der skal være en del af det, og hvor hyppigt der skal mødes også overvejes.

Hvordan kommer jeg i gang med min Advisory Board-kontrakt?

Med LegalHeros smarte dokumentgenerator kan du selv generere din egen skræddersyede Advisory Board-kontrakt fra bunden af og underskrive det online. Dokumentet er efter oprettelsen gemt på din profil, hvor du frit kan dele, downloade og opbevare det efter behov.

Under oprettelsen af dokumentet kan du hele tiden få fat på en rådgiver, hvis du har brug for hjælp til noget – eller du kan ringe til, os hvis du har nogen spørgsmål.

Kom i gang ved at klikke på “køb nu” ovenfor. Alternativt kan du oprette en opgave på vores platform for at få tilbud fra juridiske eksperter i investeringsaftaler.

Lad os hjælpe dig videre...
opret din sag gratis