LegalHero er et moderne og prisvenligt alternativ til traditionelle advokater og advokatfirmaer. Du kan læse mere om forskellen på advokat og jurist her.

Rådgivning fra en advokat er sjældent billig at indhente. Ofte står kunder i en situation, hvor de skal betale for en ydelse, der inkluderer utallige uforudsete omkostninger.

LegalHero gør juraen tilgængelig for enhver ved at udbyde en ydelse, hvor kunden betaler et absolut minimum for kvalitetssikret rådgivning, hvor kunden samtidig slipper for unødvendige udgifter. Alt rådgivning kører efter en fast pris, som der bliver aftalt forinden sagsbehandlingen påbegyndes.

LegalHero samler alle vores rådgivere på vores digital rådgivningsplatform, der ved hjælp af moderne teknologi leverer en hurtigere, mere transparent og prissikker juridisk serviceoplevelse til Startups, SMV’er og in-house counsel. Opret din sag i dag.

Hvad er en advokat?

En advokat er en efter loven beskyttet titel, der kun må anvendes af personer, der efterlever en række krav, herunder at have taget en juridisk kandidatgrad (cand.jur.) og at have gennemført en uddannelse som eksempelvis advokatfuldmægtig.

Den efterfølgende tre-årige uddannelse fungerer som en specialiseret uddannelse. Oftest vælger man at arbejde som advokatfuldmægtig på et advokatkontor, men det er dog ikke den eneste mulighed for at opnå juridisk praktisk erfaring. Vælger man alligevel denne retning, er der tale om en både praktisk og teoretisk anlagt uddannelse, der afsluttes med en skriftlig advokateksamen og en praktisk prøve i retssagsbehandling. Gennemføres dette, er det et krav, at man skal beskikkes hos Civilstyrelsen, forinden man kan betegnes som en advokat.

En praktiserende advokat skal, for at beholde sin beskikkelse, tegne en ansvarsforsikring, der dækker min. 2,5 mio. kr. samt en garantiordning, der dækker min. 5 mio. kr. Hensigten bag dette er, at man som advokat kan risikere at begå professionelle fejl, som kan og oftest vil forårsage tab af en eller anden art. Garantiordningen er til for at dække tab som følge af svigagtige forhold fra advokaten eller dennes personales side. 

En praktiserende advokat skal være medlem af Advokatsamfundet, hvilket betyder, at man er underlagt advokatetiske regler.

Opret en sag på vores platform gratis

Hos LegalHero foregår det sådan, at du først opretter din sag hos os. I sagen skal du beskrive, hvad du ønsker hjælp til. Har du relevante papirer til din sag, så anbefaler vi, at disse vedhæftes sagen, som du nemt kan gøre i forbindelse med oprettelsen af sagen. Husk at det er gratis og uforpligtende at oprette en sag hos os.

Få et uforpligtende tilbud

Vores specialiserede jurister sidder klar til at give dig et uforpligtende tilbud. Når du har oprettet en sag, byder juristerne på opgaven. Herefter kan du frit vælge mellem de modtagede tilbud, hvorefter behandlingen af din sag kan begynde.