LegalHero er et moderne og prisvenligt alternativ til advokatfirmaer

Har du brug for en advokat i Århus? LegalHero matcher ethvert advokatfirma og samler alt på 1 digital rådgivningsplatform til en bedre pris og med et stærkere resultat. Bl.a. kan vi tilbyde rådgivning inden for:

  • Erhvervsret
  • Selskabsret
  • Immaterialret
  • IT-ret
  • Kontraktret
  • Ansættelsesret
  • Arbejdsret
  • Finansieringsret
  • Persondataret
  • Lejeret

Bor du i Århus og har brug for en advokat?

Århus er Danmarks næststørste by. Byen består af utallige erhvervsdrivende, og af denne grund en stor koncentration af advokater. Århus er dog også en dyr by at bo og leve i, så et stort udvalg af advokat rådgivningsmuligheder er ikke altid ensbetydende med rådgivning til lave priser. På den anden side kan det siges at være enormt dyrt at få advokathjælp i Århus, men det er ikke nødvendigvis altid tilfældet.

LegalHero har kontor i København, men vores platform kan tilgås fra enhver by på ethvert tidspunkt. Det skal være let at få juridisk rådgivning til rimelige priser.

Hvorfor betale en dyr advokat 3.000 DKK i timen?

Rådgivning fra advokatvirksomheder kan ofte gå hen og blive dyrt. Ofte står kunder i en situation, hvor de skal betale for en ydelse, som indeholder utallige uforudsete omkostninger.

LegalHero gør i stedet juraen tilgængelig for enhver ved at udbyde en ydelse, hvor kunden betaler et absolut minimum, og samtidig slipper for unødvendige udgifter.

LegalHeros koncept er baseret på faste priser, og det er vi stolte af at leve op til. Du modtager tilbud fra vores rådgivere baseret på antal timer.

Vi forsikrer alle opgaver op til 2.5. mio. kr.

Få adgang til rådgivning fra næsten 100 rådgivere

LegalHero er en digital rådgivningsplatform, der ved hjælp af moderne teknologi leverer en hurtigere, mere transparent og prissikker juridisk serviceoplevelse til Startups, SMV’er og in-house counsel.

Vi har håndplukket de dygtigste juridiske eksperter og samlet dem på vores digitale platform, der er skræddersyet til at levere den bedste juridiske rådgivningsoplevelse.

Beskriv din sag og dit behov

Start med at fortælle os om dig selv, din virksomhed og din problemstilling. Det tager kun et øjeblik og vi behandler naturligvis din henvendelse i største fortrolighed.

Tilbuddene er bindende for juristerne og du kan derfor trygt vælge den rådgiver, du synes bedst om – uden at der kommer ekstra regninger.

LegalHeros platform dækker hele landet døgnet rundt

I stedet for at være bundt til en advokat i en bestemt by, er vores jurister placeret over hele landet. Jura skal være tilgængelig for enhver, uanset hvor de bor. Vores digitale platform kan benyttes i hele landet på ethvert tidspunkt.

Vores jurister har alligevel en stærk tilknytning til deres lokalområder. Du kan derfor finde en juridisk ekspert, der har specifik brancheerfaring og som passer til netop dit behov.

Opret en sag på vores platform gratis

Hos LegalHero foregår det sådan, at du først opretter din sag hos os. I sagen skal du beskrive, hvad du ønsker hjælp til. Har du relevante papirer til din sag, så anbefaler vi, at disse vedhæftes sagen, som du nemt kan gøre i forbindelse med oprettelsen af sagen. Husk at det er gratis og uforpligtende at oprette en sag hos os.

Få et uforpligtende tilbud

Vores specialiserede jurister sidder klar til at give dig et uforpligtende tilbud. Når du har oprettet en sag, byder juristerne på opgaven. Herefter kan du frit vælge mellem de modtagede tilbud, hvorefter behandlingen af din sag kan begynde.

Slut med at være bundet til rådgivning i nærheden af dig

Rådgivere fra LegalHero spænder bredt. Vores rådgivere har erfaring inden for utallige retsområder. Opret din sag i dag.