LegalHero er et moderne og prisvenligt alternativ til traditionelle advokater og advokatfirmaer. Du kan læse mere om forskellen på advokat og jurist her.

LegalHero matcher ethvert advokatfirma og samler alt på 1 digital rådgivningsplatform til en bedre pris og med et stærkere resultat. Vi har adskillige rådgivere på vores platform, der er specialister i lejeret, og de sidder klar og venter på at hjælpe dig i mål med din lejeretlige problemstilling.

Hos LegalHero har vi på vores digitale platform samlet over 100 specialiserede rådgivere, der kan bistå dig inden for mange retsområder – også inden for lejeretten.

Er du lejer? Vi rådgiver bl.a. om:

  • Gennemgang af lejekontrakt
  • Fastsættelse af husleje
  • Huslejestigning
  • Afregning af depositum og forudbetalt leje

Er du udlejer? Vi rådgiver bl.a. om:

  • Opsigelse og ophævelse af lejemål for udlejere
  • Udfærdigelse af lejekontrakter
  • Forhandling og indgåelse af erhvervslejekontrakter
  • Bistand i forbindelse med opsigelse eller ophævelse af lejer.

Hvad er lejeret?

Lejeretten omhandler privat eller kommercielle aftaler om leje og udlejning af en ejendom. Lejer får ved en lejeaftale med udlejer brugsadgang til at benytte en ejendom, som udlejer råder over.

Ønsker du juridisk rådgivning i relation, hvordan du opsiger dit lejemål, eller ønsker du som udlejer rådgivning om, hvordan du opsiger en lejer, foregår det praktisk sådan, at du skal oprette en sag hos os, hvor du beskriver, hvad du gerne vil have hjælp til og omfanget af dit behov. Har du en tilhørende lejekontrakt, skal denne vedhæftes på sagen, som du nemt kan gøre i forbindelse med oprettelsen af sagen.

Kom i gang med det samme

Når vi har modtaget din henvendelse, vil den blive lagt i udbud blandt vores jurister med speciale i lejeret. LegalHeros jurister er nøje udvalgte eksperter indenfor deres fagområder, derfor kan du være sikker på at din opgave bliver løst bedst muligt. De vil kigge sagen og det dertilhørende materiale igennem. Har vores jurister opfølgende spørgsmål, har du mulighed for at besvare disse, så du og rådgiverne sammen kan danne jer et overblik over, hvilken løsning du har brug for.

Du vil herefter modtage ét eller flere tilbud på, hvordan vi vil løse opgaven for dig. Har du fundet et tilbud, som stemmer overens med din forventninger, accepterer du blot det pågældende tilbud, hvorefter sagsbehandlingen vil starte. På den måde har du det fulde overblik over, hvilke omkostninger, der er forbundet med sagen. Først når sagsbehandlingen er afsluttet vil der ske betaling. Al sagsbehandling sker online, så du har altid nem adgang til et overblik over, hvad der sker i din sag.