Det er ikke nødvendigvis en nyhed, at advokater har et ry for at være dyre. Det er dog heldigt for os som forbrugere, at advokater ikke længere er det eneste alternativ til juridisk rådgivning. Advokatbistand behøver ikke længere foregå gennem advokater. I kraft med internettet og dets udvikling ser vi i høj grad flere og flere nye, moderne og mere prisvenlige alternativer tiltræde markedet for juridisk rådgivning.

En advokat må som udgangspunkt fastlægge sin bistand, men alligevel er det generelle prisniveau for advokatbistand fyldt med uforudsete omkostninger. Så er du træt af at skulle betale en dyr advokat 3.000,- i timen for juridiske opgaver, som kan fås til en bedre pris, så vælg LegalHero. LegalHero gør i stedet juraen tilgængelig for enhver ved at udbyde en ydelse, hvor kunden betaler et absolut minimum efter en fast timepris, så du slipper for unødvendige omkostninger. Vi forsikrer alle opgaver op til 2.5. mio. kr.

Ønsker du juridisk rådgivning, foregår det praktisk sådan, at du skal oprette en sag hos os, hvor du beskriver, hvad du gerne vil have hjælp til og omfanget af dit behov. Har du dertilhørende materiale, skal dette vedhæftes på sagen, som du nemt kan gøre i forbindelse med oprettelsen af sagen.

Kom i gang med det samme

Når vi har modtaget din henvendelse, vil den blive lagt i udbud blandt vores jurister med speciale inden for det relevante retsområde. LegalHeros jurister er nøje udvalgte eksperter indenfor deres fagområder, derfor kan du være sikker på at din opgave bliver løst bedst muligt. De vil kigge sagen og det dertilhørende materiale igennem. Har vores jurister opfølgende spørgsmål, har du mulighed for at besvare disse, så du og rådgiverne sammen kan danne jer et overblik over, hvilken løsning du har brug for.

Du vil herefter modtage ét eller flere tilbud på, hvordan vi vil løse opgaven for dig. Har du fundet et tilbud, som stemmer overens med din forventninger, accepterer du blot det pågældende tilbud, hvorefter sagsbehandlingen vil starte. På den måde har du det fulde overblik over, hvilke omkostninger, der er forbundet med sagen. Først når sagsbehandlingen er afsluttet vil der ske betaling. Al sagsbehandling sker online, så du har altid nem adgang til et overblik over, hvad der sker i din sag.