Advokathjælp kan for mange være nødvendig i mange problemstillinger, som man oplever i sit liv. Juraen kan inddeles i mange områder, men oftest skelner man mellem privatlivet, erhvervslivet og staten.

Hvis du har besluttet, at du har behov for advokathjælp, og du har fundet og hyret en god advokat, så er det tid til at lære, hvordan det er at arbejde med en advokat. Traditionelt er prisen på hver sag hos den pågældende advokat forskellig fra hinanden. Det kan variere, hvor meget advokaten koster, hvor ofte og hvordan advokaten kontakter dig samt hvor lang din sag vil tage.

Der er dog en række ting, som man med rette kan forvente af sin advokat. Alt kommunikation, der foregår mellem dig og din advokat er fortrolig. Man kan forvente, at ens advokat kommunikere effektivt, afregner på fair vis, ha

Du kan få juridisk rådgivning, et bedre alternativ til advokathjælp, når du har brug for en dygtig jurists vurdering af netop din problemstilling.

Opret en sag på vores platform gratis

Hos LegalHero foregår det sådan, at du først opretter din sag hos os. I sagen skal du beskrive, hvad du ønsker hjælp til. Har du relevante papirer til din sag, så anbefaler vi, at disse vedhæftes sagen, som du nemt kan gøre i forbindelse med oprettelsen af sagen. Husk at det er gratis og uforpligtende at oprette en sag hos os.

Få et uforpligtende tilbud

Juridisk rådgivning skal være tilgængeligt for enhver. Vores specialiserede jurister sidder klar til at give dig et uforpligtende tilbud. Når du har oprettet en sag, byder juristerne på opgaven. Herefter kan du frit vælge mellem de modtagede tilbud, hvorefter behandlingen af din sag kan begynde.