Juridisk rådgivning om ophævelse af ægtepagt

Hvis I har oprettet en ægtepagt om særeje, kan aftalen om særeje ophæves. Der sker ofte, at et par opretter en ægtepagt om særeje ved indgåelsen af ægteskabet, hvorefter de senere i ægteskabet ønsker at ophæve særejet, for i stedet at få fælleseje. Lad LegalHero hjælpe jer med ophævelse af jeres særeje, på en nem sikker og tryg måde.

Price info

Price
1796.00
2,245.00

Product URL
https://app.legalhero.dk/funnel/dkfunnel/products/privat-person

Preferred CTA text
Ophæv ægtepagt


2.990,-

Kom i gang
Hvis I har oprettet en ægtepagt om særeje, kan aftalen om særeje ophæves. Der sker ofte, at et par opretter en ægtepagt om særeje ved indgåelsen af ægteskabet, hvorefter de senere i ægteskabet ønsker at ophæve særejet, for i stedet at få fælleseje. Lad LegalHero hjælpe jer med ophævelse af jeres særeje, på en nem sikker og tryg måde.
Kunder der bruger LegalHero
Logo Kemp Og Lauritzen Logo Telia Logo Gjensidige Logo Airtame Logo Billetto

Priser fra

2.245 DKK

Inkl. moms Ophæv ægtepagt
Sådan virker det
Beskriv din sag
Send en beskrivelse af dit problem direkte i vores platform
Få uforpligtende tilbud
Modtag uforpligtende tilbud fra specialiserede jurister, du vælger selv det du synes bedst om.
Modtag rådgivning
Efter at have accepteret tilbud foregår rådgivningen direkte på vores online platform, når du har tid.

Hvordan laves en ophævelse af ægtepagt?

Ophævelse af ægtepagt skal ske ved at blive indleveret til tingretten, hvor parret bor, og hvor pagten blev indgået. I indleveringen skal det fremgå, hvem der ønsker at ophæve pagten, og hvorfor. Begge parter skal være enige om dette før ophævelse kan finde sted.

Er der nogen konsekvenser ved ophævelse af ægtepagt?

Hvis en ægtepagt ophæves, vil parret blive underkastet de almindelige love om ægteskab og skilsmisse og dermed have almindelig formuefællesskab. Dette betyder, at parret ikke længere vil have de særlige rettigheder og forpligtelser, som de havde under ægtepagten.

Det er dog vigtigt at notere, at selvom der laves en ophævelse af ægtepagt, kan der stadig være nogle forpligtelser, som parret er bundet af. For eksempel, hvis der i pagten er indgået en aftale om, hvordan ægteskabet skal ophøre (f.eks. ved skilsmisse eller død), vil denne aftale fortsat være bindende for parret.

Hvis du overvejer at ophæve din ægtepagt, bør du altid rådføre dig med en jurist, der er specialiseret i familieret. De kan hjælpe dig med at forstå de konsekvenser, der er forbundet med ophævelse af ægtepagten, og de kan guide dig igennem processen.

Sådan bliver din ægtepagt gyldig

Hvis i som par ønsker en ophævelse af ægtepagt om særeje, skal der oprettes en ny ægtepagt. Når i begge har underskrevet den nye ægtepagt, skal den tinglyses for at annullere den gamle ægtepagt, hvorefter den nye ægtepagt træder i kraft. Det er dog vigtigt at bemærke at man ikke kan ophæve særeje, hvis dette er oprettet af en anden person. Eksempelvis kan en forældre vælge at give pengegave til sit barn og derefter opretter dette som særeje. I kan ved hjælp at LegalHeros hjemmeside få vejledning og nemt få tinglyst jeres ægtepagt.

Lad LegalHero hjælpe dig med vejledning om ophævelse af særeje

Ønsker du hjælp til vejledning til ophævelse af ægtepagt, så har det heldigvis aldrig været nemmere at få det gjort professionelt. Ved at lade LegalHero vejlede dig, sikrer du dig samtidig, at alt bliver gjort hensigtsmæssigt. Hos LegalHero foregår det sådan, at du først opretter din sag hos os, hvor du beskriver, hvad du ønsker hjælp til. Har du relevante papirer til din sag, skal disse vedhæftes på sagen, som du nemt kan gøre i forbindelse med oprettelsen af sagen. Husk at det er gratis og uforpligtende at oprette en sag hos os.

Når vi har modtaget din henvendelse, vil den blive lagt i udbud blandt vores jurister med speciale i familie- og arveret. LegalHeros jurister er nøje udvalgte eksperter indenfor deres fagområder og de har alle mange års erfaring indenfor deres felt. Derfor kan du være sikker på at din opgave bliver løst på den bedst mulige måde. De vil kigge sagen og det dertilhørende materiale igennem. Har vores jurister opfølgende spørgsmål om din ophævelse af ægtepagt, har du mulighed for at besvare disse, så du og rådgiverne sammen kan danne jer et overblik over, hvilken løsning du har brug for. Du vil herefter modtage ét eller flere tilbud på, hvordan vi vil løse opgaven for dig.

Har du fundet et tilbud, som stemmer overens med din forventning på en løsning, accepterer du blot det pågældende tilbud, hvorefter sagsbehandlingen vil starte. På den måde har du det fulde overblik over, hvilke omkostninger der er forbundet med sagen. Du betaler først, når sagsbehandlingen er afsluttet.

Al sagsbehandling sker online, så du har altid nem adgang til et overblik over, hvad der sker i din sag om ophævelse af ægtepagt.

Ofte stillede spørgsmål

Hvordan ophæves en ægtepagt?

Hvis du ønsker at ophæve en ægtepagt, skal der laves en ny ægtepagt som træder i stedet for den gamle og begge ægtefæller skal være enige om dette.

Hvordan bliver ægtepagten gyldig?

Når begge ægtefæller har underskrevet den nye ægtepagt, skal den tingslyses før den er gyldig. Dette kan vi hjælpe med hos LegalHero.

Hvilken ægtepagt skal vi vælge?

Du kan læse om de forskellige ægtepagter her og kommer an på din individuelle situation. Hos LegalHero står vi klar til at hjælpe dig.

Lad os hjælpe dig videre...
opret din sag gratis