Ejerbog

En ejerbog er en nødvendighed i alle kapitalselskaber og dokumenterer hvem, der er virksomhedens kapitalejere og panthavere samt hvor stor en andel, de hver især ejer.

Tager 5 minutter
Kan hentes med det samme
Genereres automatisk
Skræddersyet udfra dine svar
Tilkøb ekspertrådgivning
Vi finjusterer dokumentet til dig
En ejerbog er en nødvendighed i alle kapitalselskaber og dokumenterer hvem, der er virksomhedens kapitalejere og panthavere samt hvor stor en andel, de hver især ejer.
Kunder der bruger LegalHero
Logo Kemp Og Lauritzen Logo Telia Logo Gjensidige Logo Airtame Logo Billetto

Pris

199 kr.

Ekskl. moms Opret ejerbog
Sådan virker det
Besvar spørgsmålene Underskriv digitalt Download det færdige dokument

Hvad er en ejerbog?

En ejerbog er en virksomheds egen dokumentation for, hvem der er virksomhedens kapitalejere og panthavere, samt hvor stor en andel de hver især ejer.

Informationerne i ejerbogen skal ikke offentliggøres, men skal være tilgængelige for offentlige myndigheder, herunder SKAT. Alle ejere i et ApS eller et IVS har ligeledes en ret til at se ejerbogen.

Det er selskabets centrale ledelsesorgan, der er pålagt pligten til at oprette en ejerbog.

Hvorfor benytte en ejerbog?

Hensigten bag dette dokument er at holde styr på de forskellige ejere af din virksomhed og herudover få et overblik over, hvor meget de hver især ejer.

Ejerbogen skal løbende opdateres, så det tydeligt fremgår, hvordan anparterne i selskabet er fordelt, samt hvem der ejer hvilke anparter. Ejerbogen behøver ikke at udformes som en fysisk bog, men kan blot være et dokument på computeren eller gennem Erhvervsstyrelsens Digitale Ejerbog.

Hvad skal man være opmærksom på?

Hvis virksomheden undlader at lave en ejerbog, kan ledelsen straffes med bøde.

Hvordan kommer jeg i gang med min ejerbog?

Med LegalHero kan du selv lave din ejerbog online med vores smarte dokumentgenerator. Her besvarer du en række spørgsmål, hvorefter forretningsordenen er klar til at blive underskrevet og downloadet som PDF.

Du kan altid få en af vores juridiske eksperter til at hjælpe dig med at tilpasse dokumentet efter det er lavet, hvis du har helt særlige ønsker eller behov.

Hvis du er i tvivl om noget, er du mere end velkommen til at skrive eller ringe til os. Vi sidder klar til at hjælpe.

Lad os hjælpe dig videre...
opret din sag gratis