Arbejds- og ansættelsesret

Ansættelsesretten er et meget vigtigt retsområde, idet alle arbejdende borgere har krav på et ansættelsesbevis fra deres arbejdsgiver. Ansættelsesretten er betegnelsen for den retsdisciplin, der regulerer forholdet mellem arbejdsgiver og arbejdstager.

Dansk lovgivning stiller en række krav til ansættelsesforhold og reglerne varierer alt efter typen af arbejdsforhold, der er tale om.

Ansættelsesretlige problemstillinger kan vedrøre alt lige fra timelønnede lønmodtagere og funktionærer til direktørkontrakter og konsulentaftaler.

Vigtige problemstillinger

En ansættelsesaftale er med til at fastsætte de vilkår, der gælder mellem arbejdsgiver og arbejdstager. Dog gælder der efter dansk ret flere regler, der ikke kan fraviges ved aftale. Det kan derfor ofte være en ganske god idé at få efterset en ansættelseskontrakt; både som arbejdsgiver og arbejdstager. Som arbejdsgiver kan det blive bekosteligt, hvis man ikke har skruet sine ansættelseskontrakter ordentligt sammen. Derfor er det væsentligt, at kontrakten både regulerer ansættelsesforholdet ned til mindste detalje og samtidig overholder den ansættelsesretlige lovgivning. Som arbejdstager bør man få efterset sin ansættelseskontrakt, såfremt der er dele af den, man enten ikke forstår eller er i tvivl om.

Send en beskrivelse af dit problem direkte i vores platform Modtag uforpligtende tilbud fra specialiserede jurister, du vælger selv det du synes bedst om. Efter at have accepteret tilbud foregår rådgivningen direkte på vores online platform, når du har tid. Få gratis tilbud

Populære ydelser indenfor arbejds- og ansættelsesret

Alternativet til de traditionelle advokatfirmaer

Ved hjælp af teknologi har vi optimeret hele processen, så får du mere ud af din jurist.

Den bedste pris

Faste og transparente priser uden ubehagelige overraskelser

Forsikret

Alle sager er forsikret op til 2,5 millioner kroner

Behandles fortroligt

Alle sager behandles fortroligt, sikkert og krypteret

Personlig rådgivning

Al sagsbehandling samles i én brugervenlig platform

Erfaring

Gør som hundredevis af andre glade kunder

Vælg selv

Sammenlign tilbud og vælg den rådgiver, der passer til dit behov

Kristoffer Jensen

CIO & CO-Founder hos Warm

"Vi brugte LegalHero til at få udarbejdet de rette handelsbetingelser for vores website. Jeg vil helt sikkert anbefale LegalHero til andre, især startups og mellemstore virksomheder som ikke har råd til at have juridisk bistand inhouse, der er det her en perfekt løsning."

Play button

Nogle af vores kunder

Logo Traede
Logo Airtame
Logo Grød
Logo Billetto
Logo Føljeton
Logo Kemp & Lauritzen
Logo Nøddebazaren
Logo Verdensballetten
Logo Talentgarden

Få et uforpligtende tilbud

Vores specialiserede jurister sidder klar til at give dig et uforpligtende tilbud. Når du har oprettet en sag, byder juristerne på opgaven. Herefter kan du frit vælge mellem de modtagede tilbud, hvorefter behandlingen af din sag kan begynde.

Indhent gratis tilbud

© 2019 LegalHero All rights reserved