Cookie og privatlivspolitik

Generelt

Ved besøg af LegalHero ApS’ hjemmesider indsamler LegalHero personlige og personfølsomme oplysninger om dig. Her kan du læse om de oplysninger, vi indsamler, hvorfor vi indsamler dem, hvordan de behandles, hvem der får adgang til dem, hvor længe oplysningerne opbevares og hvem du skal kontakte, hvis du har nogen spørgsmål eller indsigelser til de oplysninger, der indsamles.

I det følgende vil begrebet ”hjemmesider” dække over alle de hjemmesider, platforme mv., der hører under LegalHero ApS. I det følgende vil begrebet ”platformen” dække over de sider, hvor LegalHeros webapplikation til enhver tid er at finde.

LegalHero indsamler oplysninger om dig på følgende måder:

Cookies

Hvad er cookies?

Når du besøger LegalHeros hjemmesider, vil du automatisk modtage en eller flere cookies. Cookies er en lille tekstfil, der placeres i din browser, og som bruges til at genkende dig fra gang til gang.

Cookies gør det lettere for dig at bruge vores hjemmeside, idet den er med til at huske nogle af dine præferencer for brugen af den enkelte hjemmeside. Samtidigt kan cookies bruges til at huske, hvem du er fra gang til gang og hjælpe til at tilpasse indhold til dig i form af annoncer og markedsføring på tværs af forskellige hjemmesider.

Hvilke typer af cookies indsamler vi?

Når du besøger LegalHeros hjemmesider, indsamler vi 4 typer af cookies.

For at kunne optimere din brug af vores hjemmesider og for at sikre, at siden fungerer, som den skal, indsamler vi de nødvendige cookies, der altid skal indhentes for at vores hjemmesider fungerer optimalt.

Herudover indsamler vi præference cookies, der hjælper til at huske dine egne præferencer på vores hjemmeside, som f.eks. lokation, dine tidligere valg fra tidligere besøg mv.

For at kunne optimere og måle på vores trafik, indsamler vi statistiske cookies. Det hjælper os med at forstå, hvordan vores besøgende anonymt interagerer med vores hjemmesider.

For at kunne målrette og tilpasse vores annoncering indsamler vi også marketingcookies, for at kunne sende relevante annoncer og kampagner på tværs af hjemmesider.

Hvad bruger vi cookies til?

LegalHero er en online platform og derfor foregår størstedelen af vores aktivitet online. Når du besøger vores hjemmesider, er det derfor vigtigt for os at kunne sikre, at vores hjemmesider fungerer som de skal, men også at vi kan se, hvor vi skal optimere og justere. Herudover er marketing på baggrund af interesserer, et vigtigt element i vores markedsføringstrategi overfor nuværende og potentielle kunder.

Derfor bruger vi cookies til at fastlægge, hvem der besøger vores hjemmesider, hvordan deres adfærd er på hjemmesiden, samt at kunne målrette vores markedsføring til de brugere, der har vist en interesse i vores services, men måske ikke har taget endeligt stilling endnu.

Vi indsamler informationer om, hvornår og hvor lang tid du besøger vores hjemmesider, hvilke sider du klikker på, om du har besøgt os før, og hvilke services du lader til at være mere interesseret i end andre. Ydemere indsamler vi information om, hvilken browser du bruger, din IP-adresse for på den måde at optimere hvilke annoncer og bannerreklamer du skal se på i den efterfølgende marketing.

Hvor længe opbevarer vi cookies

Nogle cookies vil blive lagret over længere perioder, mens andre cookies kun vil blive indsamlet, mens du sidder på vores side.

Når du genbesøger vores hjemmesider, vil perioden vi lagrer cookies på blive forlænget på ny. Du kan læse nærmere om, hvordan du undgår og sletter cookies i afsnittene nedenfor.

Hvordan undgås cookies?

Selvom nogen cookies er nødvendige at indsamle for at hjemmesiden kan fungere korrekt, er der mulighed for at begrænse de andre typer af cookies, der indsamles.

Flere browsere tillader, at du kan besøge hjemmesider ved brug af Private Browsing, hvorefter man anonymt kan besøge hjemmesider. I mange tilfælde vil dette også begrænse mængden af cookies, der lagres på ens browser, til de cookies, der er nødvendige for, at hjemmesiden kan fungere optimalt.

Hvordan slettes cookies?

Ønsker du at slette cookies kan du gøre det gennem din browser.

Alle browsere tillader, at du sletter cookies enkeltvis eller alle på en gang. Hvordan du sletter cookies afhænger af, hvilke browser du anvender. Nedenfor kan du finde vejledninger, der passer til din browser, ved at følge de listede links. Husk, at slette cookies i alle browsere, hvis du bruger flere forskellige.

Cookies fra tredjeparter og samarbejdspartnere

Når du interagerer med LegalHeros hjemmeside, indsamles der cookies på dig til brug for tredjeparter og samarbejdspartnere.

Ved tredjeparter forstås services, der er med til at levere indhold til hjemmesiden i form af video, formularer og chat. Herudover benyttes tredjepartsprogrammer til at optimere vores hjemmesideoplevelse på baggrund af den brugeradfærd, vi ser på LegalHeros hjemmesider. Services der bruges hertil er bla. YouTube, Intercom, Hotjar, Google Analytics.

LegalHero har en række samarbejdspartnere, der også sætter cookies, herunder såkaldte tredjeparts-cookies. Disse bruges mhp. at sætte annoncører, annoncenetværk mv. i stand til at kunne levere relevante og målrettede annoncer til vores besøgende. Herudover giver det mulighed for at kunne dele vores indhold på sociale medier. Eksempler på disse er Facebook, Google Adwords, Bing Ads og LinkedIn.

Privatlivspolitik

Generelt

Denne persondatapolitik redegør for, hvordan LegalHero anvender og behandler de personoplysninger, som du giver til os, og som LegalHero indsamler, når du anvender LegalHeros hjemmesider.

LegalHero respekterer alle ønsker om hemmeligholdelse af personoplysninger og er opmærksomme på, at alle personoplysninger behandles forsvarligt og hensigtsmæssigt.

Hvad er personoplysninger?

En personoplysning er enhver form for information, der kan henføres til fysiske personer, selvom dette forudsætter kendskab til f.eks. cpr-nummer, adresse mv.

Der sondres mellem to typer af personoplysninger. ”Følsomme oplysninger” og ”almindelige oplysninger”.

Følsomme oplysninger er oplysninger om race eller etnisk oprindelse, politisk, religiøs eller filosofisk overbevisning eller fagforeningsmæssigt tilhørsforhold, samt behandling af genetiske eller biometriske data med det formål entydigt at identificere en fysisk person, vedkommendes helbredsoplysninger eller seksuelle orientering.

Almindelige personoplysninger er oplysninger, der ikke falder under kategorien af følsomme oplysninger. Det kan for eksempel være identifikationsoplysninger som navn og adresse, oplysninger om økonomiske forhold, kommercielle oplysninger omkring kunder eller mere tekniske oplysninger som f.eks. IP-adresse.

Hvilke personoplysninger indsamler vi?

LegalHero indhenter forskellige kategorier af personoplysninger, når du bruger LegalHeros hjemmesider.

Oplysningerne indhentes enten ved, at du selv afgiver disse i forbindelse med, at du bruger LegalHeros hjemmesider, eller ved at LegalHero indhenter oplysningerne i forbindelse med din anvendelse af vores hjemmesider.

Følgende kategorier af oplysninger indsamles, når du som bruger anvender LegalHeros hjemmesider:

Hvorfor indsamler vi personoplysninger?

For at kunne give dig den bedst mulige oplevelse med vores rådgivning og hjemmesider, indsamler vi dine personoplysninger.

Når du bruger LegalHeros platform, giver du således samtykke til, at LegalHero må håndtere de kategorier af oplysninger, der er relevante for at kunne levere den nødvendige service eller optimering, vedligehold eller udvikling af vores hjemmesider.

Når du opretter en sag på LegalHero-platformen, informerer vi klart og tydeligt herom, inden vi går i gang med vores sagsbehandling.

I nogle rådgivningssituationer er vi forpligtet til at indsamle yderligere personoplysninger end i andre sager. Dette gælder bl.a. i sager, hvor der er risikofor hvidvask eller terrorfinansiering. I disse tilfælde er det et lovkrav, at LegalHero skal indsamle billedidentifikation samt verificere disse førend, der kan ydes rådgivning.

Vi anvender de oplysninger, vi indsamler til følgende formål:

At kunne lave analyse og statistik på vores kunder, vores marked, vores hjemmesider, vores services så vi kan bedre forstå vores kunder og dermed tilbyde nye og forbedrede produkter og services.

Hvem deler vi personoplysninger med?

LegalHero deler dine oplysninger med betroede samarbejdspartnere, som hjælper os med at vedligeholde, opdatere eller drive vores hjemmeside, forretning eller servicere dig. Disse parter vil kun have adgang til dine oplysninger i det omfang det er nødvendigt og altid med kontraktuel forpligtelse til at behandle dine oplysninger fortroligt.

Personoplysninger afgivet i forbindelse med rådgivning deles ikke med andre end LegalHeros ansatte og LegalHeros rådgivere, medmindre du giver specifikt og informeret samtykke hertil.

For at kunne håndtere en sikker behandling af dine betalingsoplysninger, deles dine oplysninger til opbevaring hos vores tredjepartsudbyder Stripe, der efter du har indtastet dine oplysninger, opbevarer betalingsoplysningerne sikkert og fortroligt.

Dine oplysninger vil ligeledes blive delt med tredjeparter eller samarbejdspartnere, med henblik på at kunne levere markedsføring, annoncering eller andre lignende services. Disse services inkluderer, men er ikke begrænset til; Facebook, Google AdWords, Bing, LinkedIn.

For at kunne optimere og måle på de besøgende på vores hjemmesider deles dine oplysninger med tredjepartsservices, der kan bruges til at optimere og forbedre vores hjemmesider og produkter. Til dette bruges bla. følgende services; Google Analytics, Hotjar, Google Optimize, Bing, Facebook.

For at kunne levere en sikker chat til vores brugere og besøgende på vores hjemmesider deles dine informationer med vores tredjepartleverandør Intercom.

For at kunne sende dig nyhedsbreve, gennemføre tilfredshedsmålinger og indsamle tilbagemeldinger på vores services, deles dine personoplysninger med følgende tredjepartsservices; MailChimp og Typeform.

For at kunne sikre dine personoplysninger mod adgang fra uvedkommende, lagres og deles dine personoplysninger med vores leverandør af IT-infrastruktur Amazon. Du kan læse nærmere herom under ”Beskyttelse af personoplysninger”.

Herudover vil LegalHero i tilfælde af en forsikringssag dele de oplysninger, der er nødvendige for at forsikringsselskabet kan behandle en eventuel forsikringssag. Læs mere om LegalHeros forsikring her

Identitetsoplysninger indhentet i henhold til lov om forebyggende foranstaltninger mod hvidvask og finansiering af terrorisme, kan blive videregivet til Statsadvokaten for Særlig Økonomisk og International Kriminalitet (SØIK) i tilfælde af en mistanke om hvidvask eller finansiering af terrorisme.

Vi forbeholder os ret til at bruge eller videregive oplysninger, som er nødvendige for at overholde love, regler eller juridiske anmodninger eller for at samarbejde med en retslig undersøgelse.

Retsgrundlag

LegalHero behandler dine oplysninger enten på baggrund af dit udtrykte samtykke, eller hvis behandlingen er nødvendig for, at vi kan gennemføre en kontrakt, som du er part i.

Såfremt behandlingen er baseret på dit samtykke, vil du have mulighed for at kunne kalde dette samtykke tilbage, som beskrevet i punktet omkring ”Dine rettigheder”.

Såfremt du ikke ønsker at samtykke til vores behandling af dine personoplysninger, kan LegalHero ikke yde rådgivning eller adgang til de services, der udbydes på LegalHeros hjemmesider.

Hvor længe opbevarer vi personoplysninger?

LegalHero opbevarer som udgangspunkt oplysninger afgivet i forbindelse med rådgivning i 10 år. LegalHero opbevarer disse personoplysninger med henblik på at kunne imødekomme eventuelle retskrav mod den rådgivning, som ydes gennem LegalHeros hjemmesider.

For andre personoplysninger opbevares disse i 5 år efter kundeforholdets ophør, hvorefter de slettes.

Personoplysninger indhentet med henblik på at sende nyhedsbreve og opdateringer omkring vores produkter vil beholdes , indtil disse afmeldes af dig.

Fælles for alle personoplysninger gælder dog, at personoplysninger altid slettes, når personoplysningerne ikke længere er relevante i forhold til det formål, hvorpå de er blevet indsamlet eller, hvis et samtykke trækkes tilbage inden en egentlig sagsbehandling er begyndt.

Beskyttelse af personoplysninger

Dine oplysninger beskyttes ved brug af HTTPS-kryptering, når de er i transit. HTTPS er en protokol på internettet, der bruges i forbindelse med tjenester, hvor kun afsender og modtager må kende meddelelsen. På denne måde sikres adgangen til dine oplysninger mod uvedkommende.

Når dine data ligger lagret, vil de blive opbevaret på vores servere, der håndteres af Amazon Web Services. Serverne er ligeledes krypteret, samt under vagtbeskyttelse på en hemmelig adresse. Serverne står fysisk placeret i Holland.

Dine rettigheder

Som bruger hos LegalHero har du følgende rettigheder.

Som registreret har du ret til at få dine personoplysninger slettet. LegalHero vil dog i nogle tilfælde forbeholde sig retten til at enten begrænse eller afvise en sletning, såfremt disse personoplysninger er nødvendige for at kunne overholde særregler eller kunne forsvare et retskrav.

Som registeret har du ret til at få indsigt i, hvilke personoplysninger vi behandler på dig. Du kan, når som helst anmode om et dataudtræk af alle de data, der behandles på dig. Dine data vil blive leveret hurtigst muligt - dog altid med svar inden for 4 uger.

Som registreret har du ret til at få transporteret din data til en anden dataansvarlig. Dine data vil blive leveret, som et regneark i Microsoft Excel-format, der kan overføres til en anden dataansvarlig.

Som registreret har du ret til at få berigtiget forkerte eller unøjagtige oplysninger, der behandles om dig.

Som registret har du ret til at trække et samtykke tilbage, såfremt du ønsker at standse eller begrænse en behandling af dine personoplysninger.

Notifikation om brud på beskyttelsen af dine personoplysninger

I tilfælde af et sikkerhedsbrud, der kan medføre en kompromittering af dine personoplysninger, giver LegalHero dig besked herom indenfor 72-timer viae-mail med oplysninger om omfanget af sikkerhedsbruddet, hvilke data, der er berørt, samt hvilke foranstaltninger og handleplaner, der er blevet iværksat for at begrænse og gensikre enhver mulig skade eller misbrug af dine personoplysninger.

Henvendelser vedrørende personoplysninger

Hvis du ønsker at få indsigt i, hvilke oplysninger vi opbevarer om dig eller har spørgsmål til behandlingen af dine personlige oplysninger, kan der rettes kontakt til LegalHeros dataansvarlige Kristian Anker på dennes mail: ka@glitnr.com

Klage

Såfremt du ønsker at klage over LegalHeros behandling af dine personoplysninger, kan denne klage rettes til den ansvarlige myndighed. I Danmark er denne myndighed Datatilsynet, Borgergade 28, 5., 1300 Kbh K, tlf. 33 19 32 00. Se mere på www.datatilsynet.dk

Ændringer i vores Cookie- og privatlivspolitik

LegalHero forbeholder sig retten til at ændre eller opdatere vores Cookie- og privatlivspolitik. Seneste opdatering vil fremgå i bunden af denne side. Såfremt vi ønsker at ændre disse, vil de berørte parter få besked herom, og datoen for ændringen eller opdateringen vil fremgå nedenfor

Denne Cookie- og privatlivspolitik er seneste blevet ændret d. 24. maj 2018.

Kontakt

Hvis du har spørgsmål vedrørende denne Cookie- og privatlivspolitik, kan du kontakte os vha. nedenstående information.

LegalHero ApS
Danneskiold-Samsøes Allé 41
1434 København K
Danmark
Telefon: + 45  71 99 88 20
E-mail: info@glitnr.com
CVR-nummer: DK37540544

© 2018 LegalHero All rights reserved