Familie- og arveret

Familieretten og arveretten er nært beslægtede retsområder, selvom der er væsentige forskelle. Familieretten regulerer familiemedlemmers rettigheder og forpligtelser i forhold til hinanden. Det kan bl.a. dreje sig om ægteskabet, registrerede partnerskaber samt børn og samliv.

Arveretten er reglerne om retten til arv og vedrører retsforholdet efter en persons død. Den formue, som en afdød efterlader sig, kaldes et dødsbo. Hvis der er mere gæld i boet end formue, behandles boet som et konkursbo og arvingerne kan fraskrive sig arven. Er der ingen livsarvinger og den afdødes nærmeste slægtninge er en fætter eller kusine, arver statskassen, med mindre der er oprettet et testamente.

Vigtige problemstillinger

Ønsker du at have indflydelse på, hvem der skal arve dig, skal du oprette et testamente. LegalHeros rådgivere kan hjælpe dig med at skrive dit testamente, således at dine ønsker om fordelingen af din arv bliver opfyldt bedst muligt. LegalHeros specialister kan ligeledes vejlede dig om arveafgifter og skatter, så du sparer så meget som muligt, når din arv skal fordeles efter din død.

LegalHeros jurister kan også hjælpe dig med at forebygge konflikter i familielivet og rådgive dig, hvis der opstår forandringer i familielivet.

Send en beskrivelse af dit problem direkte i vores platform Modtag uforpligtende tilbud fra specialiserede jurister, du vælger selv det du synes bedst om. Efter at have accepteret tilbud foregår rådgivningen direkte på vores online platform, når du har tid. Få gratis tilbud

Populære ydelser indenfor familie- og arveret

Alternativet til de traditionelle advokatfirmaer

Ved hjælp af teknologi har vi optimeret hele processen, så får du mere ud af din jurist.

Den bedste pris

Faste og transparente priser uden ubehagelige overraskelser

Forsikret

Alle sager er forsikret op til 2,5 millioner kroner

Behandles fortroligt

Alle sager behandles fortroligt, sikkert og krypteret

Personlig rådgivning

Al sagsbehandling samles i én brugervenlig platform

Erfaring

Gør som hundredevis af andre glade kunder

Vælg selv

Sammenlign tilbud og vælg den rådgiver, der passer til dit behov

Kristoffer Jensen

CIO & CO-Founder hos Warm

"Vi brugte LegalHero til at få udarbejdet de rette handelsbetingelser for vores website. Jeg vil helt sikkert anbefale LegalHero til andre, især startups og mellemstore virksomheder som ikke har råd til at have juridisk bistand inhouse, der er det her en perfekt løsning."

Play button

Nogle af vores kunder

Logo Traede
Logo Airtame
Logo Grød
Logo Billetto
Logo Føljeton
Logo Kemp & Lauritzen
Logo Nøddebazaren
Logo Verdensballetten
Logo Talentgarden

Få et uforpligtende tilbud

Vores specialiserede jurister sidder klar til at give dig et uforpligtende tilbud. Når du har oprettet en sag, byder juristerne på opgaven. Herefter kan du frit vælge mellem de modtagede tilbud, hvorefter behandlingen af din sag kan begynde.

Indhent gratis tilbud

© 2019 LegalHero All rights reserved