Rådgivning om uskiftet bo

Uskiftet bo har historisk set været anvendt meget længe. Uskiftet bo er et udtryk for muligheden for at udskyde eventuel arv fra førstafdøde. Det betyder grundlæggende for eksempelvis gifte samlevende, at den førstafdøde kan lade den længstlevende lade træde i sit sted. Uskiftet bo er et meget populært valg blandt samlevende. Lad LegalHero hjælpe dig med udarbejdelsen af al nødvendig dokumentation og vær sikret på en tryg og nem måde.

I gennemsnit koster en sag som denne

2.990,-

Få gratis tilbud

Nogle af vores kunder

Logo Traede
Logo Airtame
Logo Grød
Logo Billetto
Logo Føljeton
Logo Kemp & Lauritzen
Logo Nøddebazaren
Logo Verdensballetten
Logo Talentgarden

Hvorfor vælge uskiftet bo?

Når man står og skal vælge, hvordan ens efterladte skal dele arven efter sig, så vælger rigtig mange at lave en erklæring om uskiftet bo. Begrebet er egentlig meget dækkende for situationen, for i praksis betyder uskiftet bo, at boet ikke skifter, som det normalt ellers gør, når nogen dør. Den længstlevende træder på denne måde i stedet for den førstafdøde. Det betyder, at den længslevende har ret til at råde over alle midlerne i det uskiftede bo. Den længstlevende kan på denne måde overtage hus, formue, bil, forpligtelser mv.

Når den længstlevende afgår ved døden vil arven herefter blive delt mellem både den førstafdøde og længstlevendes arvinger. Man skal være opmærksom på, at man ved uskiftet bo som længstlevende udover de likvide aktiver også overtager eventuel gældsansvar for den førstafdøde. Som før nævnt har den længslevende i et uskiftet bo ret til at forbruge midlerne efter den længstlevende, men den længstlevende må ikke dog ikke misbruge rådigheden over boet.

Der kan være en masse spørgsmål, der melder sig i forbindelse med at vælge, om uskiftet bo skal være en mulighed for en familie. Der kan også opstå udfordringer, hvis der allerede indgået aftale om uskiftet bo. Hos LegalHero hjælper vi med alle problematikker i relation til uskiftet bo, således at trygt og nemt kan sikre dine nærmeste i fremtiden.

Hvordan foregår sagsbehandlingen?

Ønsker du rådgivning om uskiftet bo? Hos LegalHero har det aldrig været nemmere!

Det foregår hos os praktisk det sådan, at du først opretter din sag hos os, hvor du beskriver, hvad du konkret ønsker hjælp til. Har du relevante papirer til din sag, skal disse vedhæftes på sagen, som du nemt kan gøre i forbindelse med oprettelsen af sagen. Husk at det er gratis og uforpligtende at oprette en sag hos os.

Når vi har modtaget din henvendelse, vil den blive lagt i udbud blandt vores jurister med speciale i familie- og arveret. De vil kigge sagen og det dertilhørende materiale igennem. Har vores jurister opfølgende spørgsmål, har du mulighed for at besvare disse, så du og rådgiverne sammen kan danne jer et overblik over, hvilken løsning du har brug for. Du vil herefter modtage ét eller flere tilbud på, hvordan vi vil løse opgaven for dig.

Har du fundet et tilbud, som stemmer overens med din forventning på en løsning, accepterer du blot det pågældende tilbud, hvorefter sagsbehandlingen vil starte. På den måde har du det fulde overblik over, hvilke omkostninger der er forbundet med sagen. Først når sagsbehandlingen er afsluttet, vil der ske betaling.

Al sagsbehandling sker online, så du har altid nem adgang til et overblik over, hvad der sker i din sag.

Send en beskrivelse af dit problem direkte i vores platform Modtag uforpligtende tilbud fra specialiserede jurister, du vælger selv det du synes bedst om. Efter at have accepteret tilbud foregår rådgivningen direkte på vores online platform, når du har tid. Få gratis tilbud

Populære ydelser indenfor familie- og arveret

Alternativet til de traditionelle advokatfirmaer

Ved hjælp af teknologi har vi optimeret hele processen, så får du mere ud af din jurist.

Den bedste pris

Faste og transparente priser uden ubehagelige overraskelser

Forsikret

Alle sager er forsikret op til 2,5 millioner kroner

Behandles fortroligt

Alle sager behandles fortroligt, sikkert og krypteret

Personlig rådgivning

Al sagsbehandling samles i én brugervenlig platform

Erfaring

Gør som hundredevis af andre glade kunder

Vælg selv

Sammenlign tilbud og vælg den rådgiver, der passer til dit behov

Kristoffer Jensen

CIO & CO-Founder hos Warm

"Vi brugte LegalHero til at få udarbejdet de rette handelsbetingelser for vores website. Jeg vil helt sikkert anbefale LegalHero til andre, især startups og mellemstore virksomheder som ikke har råd til at have juridisk bistand inhouse, der er det her en perfekt løsning."

Play button

Få et uforpligtende tilbud

Vores specialiserede jurister sidder klar til at give dig et uforpligtende tilbud. Når du har oprettet en sag, byder juristerne på opgaven. Herefter kan du frit vælge mellem de modtagede tilbud, hvorefter behandlingen af din sag kan begynde.

Indhent gratis tilbud

© 2019 LegalHero All rights reserved