Oftest Stillede spørgsmål

 • Hvad koster det at benytte LegalHero som jurist?

  Det er gratis at benytte LegalHeros platform for alle jurister, der alle er tilknyttede som timebaserede lønmodtagere. LegalHero opkræver et transaktionsgebyr på ca. 50% for hver rådgiver opgave, der håndteres over platformen. Til gengæld faciliterer vi en digital platform, sørger for rådgiveransvarsforsikring samt indestår for betalingsrisikoen.

 • Hvor mange timer forventes jeg at arbejde?

  LegalHero er udtænkt som en bijobsportal. Derfor er langt størstedelen af vores rådgivere del- eller fuldtidsansatte ved siden af deres engagement hos LegalHero. Der er ingen arbejdspligt og ingen instruktionsbeføjelser fra LegalHero. Det er 100% "plug & play".

 • Hvordan kommer jeg ombord?

  LegalHero modtager over 30 ansøgninger månedligt. På baggrund af disse ansøgninger bliver de mest kvalificarede rådgivere indkaldt til en personlig samtale. Onboardingen af nye rådgivere tager 5-10 dage.

 • Hvordan er LegalHeros jurister tilknyttet?

  Fleksibilitet og lønmodtagerstatus går hånd i hånd med tillid. Derfor er vi meget kvalitetsbevidste omkring, hvem vi ansætter som rådgivere i LegalHero. Vores ansøgningsproces afspejler derfor vores ønske om kun at tilknytte de dygtigste jurister til vores platform. Til gengæld kan vores rådgivere se frem til et fleksibelt arbejdsforhold, der bunder i tillid, respekt og fokus på kvalitet.

© 2021 LegalHero All rights reserved