Baggrund

Juridisk rådgivning til fortrydelsesformular

En fortrydelsesformular er en formular som du kan bruge til at fortryde et køb, du har foretaget på nettet. Du skal sende formularen til den butik hvor du har købt varen, og du får pengene tilbage, når butikken har modtaget formularen.

Priser fra

2.245 kr. Kom i gang

En fortrydelsesformular er en formular som du kan bruge til at fortryde et køb, du har foretaget på nettet. Du skal sende formularen til den butik hvor du har købt varen, og du får pengene tilbage, når butikken har modtaget formularen.

Kunder der bruger LegalHero
Logo Kemp Og Lauritzen Logo Telia Logo Gjensidige Logo Airtame Logo Billetto

Har du fortrudt dit køb?

Har du købt en varer på nettet og efterfølgende fortrudt købet? Generelt udløber fortrydelsesfristen 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare eller fået den fysisk f.eks. ved en pakkeshop. Her kan du læse mere om de generelle fortrydelsesretsregler. Hvis du ønsker at gøre brug af din fortrydelsesret, skal du udfylde en fortrydelsesformular.

Hvad indeholder en fortrydelsesformular?

Når du som køber ønsker at fortryde dit køb, skal du give virksomheden de nødvendige oplysninger gennem en fortrydelsesformular. Nogle butikker har deres egen skræddersyet formular, men i de fleste tilfælde vil der være en standardformular. I en standardfortrydelsesformular vil nedenstående oplysninger være et krav:

  • Hvilken vare fortrydelsen vedrører
  • Dato for bestilling og modtagelse af varen
  • Forbrugerens navn
  • Forbrugerens adresse
  • Forbrugerens underskriv
  • Dato for formularen
  • Ordre- eller referencenummer

Man skal være opmærksom på at fortrydelsesretten ikke gælder for madvarer, hvor der gælder et sundsheds- og hygiejnemæssigt hensyn eller speciallavede ting.

Hvad kan vi hjælpe med?

Vores rådgivere kan hjælpe dig med udarbejdelse af din fortrydelsesformular. Vi sikrer at virksomheden overholder sine rettigheder vedrørende korrekt information til kunden og du får udfyldt formularen korrekt. En virksomhed er nemlig ikke forpligtet til at tilbagebetale pengene til forbrugeren, før den har modtaget kundens besked om fortrydelse.

Lad LegalHero hjælpe dig med fortrydelsesformularen

Har du brug for hjælp og vejledning om din fortrydelsesformular? Ved at lade LegalHero hjælpe dig hele vejen, sikrer du at du får den bedst mulige løsning til dit individuelle behov. Hos LegalHero foregår det sådan, at du først opretter en sag, hvor du beskriver hvad du ønsker hjælp til. Hvis du har relevante papirer som skal vedhæftes, kan du også vedhæfte dem. Husk at det er gratis og uforpligtende at oprette en sag os hos. 

Sagen vil blive lagt i udbud blandt vores jurister med speciale i forbrugerret, så du er sikker på at få kompetente fagfolk på opgaven. Sagen og eventuelt tilhørende materiale bliver kigget igennem og vores jurister vil stille yderligere spørgsmål hvis det er nødvendigt. Du vil herefter modtage et eller flere tilbud på, hvordan opgaven vil blive løst for dig.

Ønsker du at acceptere en af løsningerne, accepterer du blot tilbuddet hvorefter sagsbehandlingen vil påbegynde. Du vil altid have det fylde overblik over hvilke omkostninger der er forbundet med sagen og du betaler først når behandlingen er afsluttet. 

Al sagsbehandling foregår online. På den måde har du altid overblik over hvad der sker i din sag. 

Ofte stillede spørgsmål

Hvornår udløber fortrydelsesfristen?

Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter du har modtaget din vare i butikken eller med posten. Hvis du ønsker at fortryde dit køb, skal de inden de 14 dage fra modtagelse give butikken besked. Ofte skal du udarbejde en fortrydelsesformular.

Hvornår udløber fristen, hvis jeg har bestilt flere varer i samme ordre?

Hvis du har bestilt flere varer i samme ordre, og de ikke leveres sammen, løber fristen fra den dag hvor du modtager den sidste varer. Herefter påbegynder de 14 dage.

Hvornår skal virksomheden betale pengene tilbage?

Virksomheden har pligt til at betale pengene tilbage hurtigst muligt. Dog er det senest 14 dage efter, at den har modtaget besked om fortrydelsen.

Priser fra

2.245 kr.

Inkl. moms Kom i gang
Sådan virker det
Beskriv din sag
Send en beskrivelse af dit problem direkte i vores platform
Få uforpligtende tilbud
Modtag uforpligtende tilbud fra specialiserede jurister, du vælger selv det du synes bedst om.
Modtag rådgivning
Efter at have accepteret tilbud foregår rådgivningen direkte på vores online platform, når du har tid.

Lad os hjælpe dig videre...
opret din sag gratis