Forvaltningsret

Forvaltningsret vedrører det retlige forhold mellem offentlige myndigheder og borgere. Det kan fx være regler om begrundelse og klagevejledning, når en myndighed har truffet en forvaltningsmæssig afgørelse.

Dansk forvaltningsret er bygget på en række bærende principper, der tilstræber at sikre borgerne den bedst mulige sagsbehandling ved det offentlige. Af de mest fremtrædende principper findes bl.a. “hjemmelskravet”, der medfører. at enhver forvaltningsmæssig afgørelse skal være hjemlet i en lov, samt princippet om “god forvaltningsskik”, der blandt andet forpligter myndigheder til at udføre sagsbehandlingen hurtigt, at optræde høfligt og hensynsfuldt over for borgeren, samt at formulere breve i et forståeligt sprog.

Forvaltningsretten er et af de retsområder der er meget tungt i antallet af regler og der bliver hastigt fastsat nye. Derfor stiller det store krav til både borgere og virksomheder, men også offentlige myndigheder om et stort kendskab til området.

Send en beskrivelse af dit problem direkte i vores platform Modtag uforpligtende tilbud fra specialiserede jurister, du vælger selv det du synes bedst om. Efter at have accepteret tilbud foregår rådgivningen direkte på vores online platform, når du har tid. Få gratis tilbud

Alternativet til de traditionelle advokatfirmaer

Ved hjælp af teknologi har vi optimeret hele processen, så får du mere ud af din jurist.

Den bedste pris

Faste og transparente priser uden ubehagelige overraskelser

Forsikret

Alle sager er forsikret op til 2,5 millioner kroner

Behandles fortroligt

Alle sager behandles fortroligt, sikkert og krypteret

Personlig rådgivning

Al sagsbehandling samles i én brugervenlig platform

Erfaring

Gør som hundredevis af andre glade kunder

Vælg selv

Sammenlign tilbud og vælg den rådgiver, der passer til dit behov

Kristoffer Jensen

CIO & CO-Founder hos Warm

"Vi brugte LegalHero til at få udarbejdet de rette handelsbetingelser for vores website. Jeg vil helt sikkert anbefale LegalHero til andre, især startups og mellemstore virksomheder som ikke har råd til at have juridisk bistand inhouse, der er det her en perfekt løsning."

Play button

Nogle af vores kunder

Logo Traede
Logo Airtame
Logo Grød
Logo Billetto
Logo Føljeton
Logo Kemp & Lauritzen
Logo Nøddebazaren
Logo Verdensballetten
Logo Talentgarden

Få et uforpligtende tilbud

Vores specialiserede jurister sidder klar til at give dig et uforpligtende tilbud. Når du har oprettet en sag, byder juristerne på opgaven. Herefter kan du frit vælge mellem de modtagede tilbud, hvorefter behandlingen af din sag kan begynde.

Indhent gratis tilbud

© 2019 LegalHero All rights reserved