IT- og persondataret

IT-ret er et relativt nyt og dynamisk retsområde og er en sammensmeltning af flere forskellige retsområder, herunder bl.a. Immaterialret, Forbrugerret og almindelig obligations- og aftaleret.

Som udgangspunkt dækker IT-retten over den lovgivning, der regulerer elektroniske medier og kommunikationsmidler. Den IT-retlige lovgivning og praksis udvikler sig konstant i trit med den teknologiske udvikling, hvilket til tider gør det vanskeligt at vurdere de konkrete juridiske problemstillinger.

Vigtige Problemstillinger

Brugen af IT i virksomheder vil ofte afkræve svar på spørgsmål omkring licensvilkår. Flere virksomheder er i dag afhængige af deres digitale infrastruktur og det er derfor vigtigt, at overveje mulige faldgruber i en kontrakt, hvad enten det drejer sig om levering af en webshop eller specialudviklet software. Herunder er det fundamentalt at sikre sig bedst muligt ved udvikling af software, udarbejdelse af licenskontrakter eller overholdelse af OSS-licenser.

Send en beskrivelse af dit problem direkte i vores platform Modtag uforpligtende tilbud fra specialiserede jurister, du vælger selv det du synes bedst om. Efter at have accepteret tilbud foregår rådgivningen direkte på vores online platform, når du har tid. Få gratis tilbud

Populære ydelser indenfor IT og Persondataret

Alternativet til de traditionelle advokatfirmaer

Ved hjælp af teknologi har vi optimeret hele processen, så får du mere ud af din jurist.

Den bedste pris

Faste og transparente priser uden ubehagelige overraskelser

Forsikret

Alle sager er forsikret op til 2,5 millioner kroner

Behandles fortroligt

Alle sager behandles fortroligt, sikkert og krypteret

Personlig rådgivning

Al sagsbehandling samles i én brugervenlig platform

Erfaring

Gør som hundredevis af andre glade kunder

Vælg selv

Sammenlign tilbud og vælg den rådgiver, der passer til dit behov

Kristoffer Jensen

CIO & CO-Founder hos Warm

"Vi brugte LegalHero til at få udarbejdet de rette handelsbetingelser for vores website. Jeg vil helt sikkert anbefale LegalHero til andre, især startups og mellemstore virksomheder som ikke har råd til at have juridisk bistand inhouse, der er det her en perfekt løsning."

Play button

Nogle af vores kunder

Logo Traede
Logo Airtame
Logo Grød
Logo Billetto
Logo Føljeton
Logo Kemp & Lauritzen
Logo Nøddebazaren
Logo Verdensballetten
Logo Talentgarden

Få et uforpligtende tilbud

Vores specialiserede jurister sidder klar til at give dig et uforpligtende tilbud. Når du har oprettet en sag, byder juristerne på opgaven. Herefter kan du frit vælge mellem de modtagede tilbud, hvorefter behandlingen af din sag kan begynde.

Indhent gratis tilbud

© 2019 LegalHero All rights reserved