Juridisk rådgivning til slutseddel

Price info

Price
1796.00
2,245.00

Product URL


Preferred CTA textKunder der bruger LegalHero
Logo Kemp Og Lauritzen Logo Telia Logo Gjensidige Logo Airtame Logo Billetto

Priser fra

2.245 DKK

Inkl. moms Kom i gang
Sådan virker det
Beskriv din sag
Send en beskrivelse af dit problem direkte i vores platform
Få uforpligtende tilbud
Modtag uforpligtende tilbud fra specialiserede jurister, du vælger selv det du synes bedst om.
Modtag rådgivning
Efter at have accepteret tilbud foregår rådgivningen direkte på vores online platform, når du har tid.

En slutseddel er en dokumenteret kontraktlig aftale mellem to parter, hvoraf den ene part er forpligtet til at yde en service eller levere en vare til den anden part. Aftalen indeholder ofte en beskrivelse af de ydelser, der skal leveres, og vil også normalt angive en frist for, hvornår ydelsen skal leveres.

Slutsedler bruges ofte i erhvervsforhold, men kan også bruges i forbindelse med private køb og salg. Slutsedler er særligt vigtige i forbindelse med større køb, såsom handel med biler.

Hvad skal der stå på en slutseddel?

En slutseddel skal indeholde en beskrivelse af de ydelser, der skal leveres, og en frist for, hvornår ydelsen skal leveres. Aftalen skal også indeholde kontaktoplysninger på begge parter, og det anbefales også, at der indsættes en klausul om, at aftalen er underlagt dansk rets almindelige regler.

En slutseddel skal altid underskrives af begge parter for at være gyldig.

Hvad sker der, hvis der ikke overholdes en slutseddel?

Hvis der ikke overholdes en slutseddel, kan det medføre alvorlige konsekvenser for den part, der ikke overholder aftalen. Den anden part kan således kræve, at aftalen overholdes, eller at der betales erstatning for skader, der er påført ved ikke at overholde aftalen.

I alvorlige tilfælde kan det også medføre, at den part, der ikke overholder aftalen, bliver straffet efter straffeloven.

Hvad skal man være opmærksom på, når man indgår en slutseddel?

Når man indgår en slutseddel, skal man være opmærksom på, at der er tale om en juridisk bindende aftale. Det betyder, at man hæfter personligt for aftalen, og at man ikke kan gøre indsigelse mod aftalen, hvis man ikke overholder den.

Det er derfor vigtigt, at man sørger for at få rådgivning fra en jurist, når man indgår en slutseddel, så man er sikker på, at man overholder alle reglerne.

Lad os hjælpe dig videre...
opret din sag gratis