Lejeret

Lejeaftaler er private aftaler om leje af et hjem. Lejer får ved en lejeaftale adgang til at benytte en bolig og for udlejer er det en mulighed for at opnå en økonomisk gevinst.

For både lejer og udlejer er der flere væsentlige problemstillinger, der er vigtige at få styr på, bl.a. hvad det skal koste at bo til leje, hvem der har pligt til at vedligeholde lejemålet, samt hvilke frister der skal overholdes i forbindelse med opsigelse eller fraflytning.

Lejeloven er både præceptiv og deklaratorisk. Det betyder, at visse ting kan I frit aftale jer ud af, mens andre ting er fast reguleret i lejeloven og dermed ikke kan fraviges ved aftale.

Vigtige problemstillinger

En lejeaftale er gyldig, uanset om I har en skriftlig lejekontrakt eller ej. Det kan dog altid betale sig at skrive en god kontrakt. Lejekontrakten kan nemlig bruges som et værktøj, hvis der opstår uenigheder eller misforståelser. Både lejer og udlejer kan kræve, at der bliver udarbejdet en kontrakt inden aftaleindgåelse om en lejebolig.

Hos LegalHero mener vi, at det altid kan betale sig at indgå aftaler i fredstid. LegalHeros lejeretsjurister kan hjælpe både dig som både lejer og udlejer med at forstå reglerne omkring fastsættelse af huslejen for dit lejemål. Det er vigtigt at huske på, at huslejens størrelse skal være i overensstemmelse med det lejedes værdi. Er du udlejer, kan du få en forhåndsgodkendelse af huslejen hos dit lokale huslejenævn.

Send en beskrivelse af dit problem direkte i vores platform Modtag uforpligtende tilbud fra specialiserede jurister, du vælger selv det du synes bedst om. Efter at have accepteret tilbud foregår rådgivningen direkte på vores online platform, når du har tid. Få gratis tilbud

Populære ydelser indenfor lejeret

Alternativet til de traditionelle advokatfirmaer

Ved hjælp af teknologi har vi optimeret hele processen, så får du mere ud af din jurist.

Den bedste pris

Faste og transparente priser uden ubehagelige overraskelser

Forsikret

Alle sager er forsikret op til 2,5 millioner kroner

Behandles fortroligt

Alle sager behandles fortroligt, sikkert og krypteret

Personlig rådgivning

Al sagsbehandling samles i én brugervenlig platform

Erfaring

Gør som hundredevis af andre glade kunder

Vælg selv

Sammenlign tilbud og vælg den rådgiver, der passer til dit behov

Kristoffer Jensen

CIO & CO-Founder hos Warm

"Vi brugte LegalHero til at få udarbejdet de rette handelsbetingelser for vores website. Jeg vil helt sikkert anbefale LegalHero til andre, især startups og mellemstore virksomheder som ikke har råd til at have juridisk bistand inhouse, der er det her en perfekt løsning."

Play button

Nogle af vores kunder

Logo Traede
Logo Airtame
Logo Grød
Logo Billetto
Logo Føljeton
Logo Kemp & Lauritzen
Logo Nøddebazaren
Logo Verdensballetten
Logo Talentgarden

Få et uforpligtende tilbud

Vores specialiserede jurister sidder klar til at give dig et uforpligtende tilbud. Når du har oprettet en sag, byder juristerne på opgaven. Herefter kan du frit vælge mellem de modtagede tilbud, hvorefter behandlingen af din sag kan begynde.

Indhent gratis tilbud

© 2019 LegalHero All rights reserved