Gennemgang af lejekontrakt

Ønsker du at få en gennemgang af din lejekontrakt, så lad LegalHero rådgive dig. Vi har håndplukket nogle af de dygtigste juridiske eksperter til at se din lejekontrakt i sømmene. Kom i gang med det samme og find juristen, der skal løse din opgave. Husk at LegalHero er med dig hele vejen igennem processen. Det er din garanti for en sikker og kvalitetsfyldt rådgivning.

Priser fra

1.796,-

Kom i gang
Kunder der bruger LegalHero
Logo Kemp Og Lauritzen Logo Telia Logo Gjensidige Logo Airtame Logo Billetto Logo Billetto

At bo til leje er en populær løsning blandt rigtig mange mennesker. En aftale om leje indgås typisk skriftligt på en af de standardlejekontrakter, som Boligministeriet har formuleret. Denne kontrakt hedder typeformular A9, og kan hentes her. Selvom formularen fra Boligministeriet er rimelig ligetil at udfylde, og der følger ligeledes en vejledning med, så det er ofte en god idé at få en gennemgang af lejekontrakten af juridisk ekspert i lejeret. Dette gælder, hvad enten man er udlejer eller lejer.

Hvorfor en lejekontrakt?

En lejekontrakt beskriver de vilkår, som udlejer og lejer ligger til grund for en lejeaftale. Det er altså i denne kontrakt, at parterne kan udlede præcist, hvilke forhold der er af relevans for selve lejeforholdet. Her tages der blandt andet stilling til forhold som opsigelse, størrelsen på husleje og istandsættelse ved fraflytning. De fleste er udmærket klar over vigtigheden i at få udfærdiget en lejekontrakt, der præcist beskriver parternes aftalegrundlag. Det er nemlig både lejer og udlejers ''kvittering'' for aftalen. Den kan dermed danne grundlag for, hvordan en konflikt skal løses. Det kan være konflikter vedrørende tilbagebetaling af depositum, fastsættelse af huslejens størrelse, rygning, husdyr og meget mere. Indholdet og formulering af kontrakten er dog mindst ligeså vigtig som selve udfærdigelsen af kontrakten, da det netop er indholdet og formuleringerne, der er af afgørende betydning for, om parterne får lavet en aftale, der er i overensstemmelse med parternes forventninger.

Hvordan kan vi hjælpe dig?

Selvom standardformularen fra Boligministeriet er forholdsvist fyldestgørende i forhold til de forhold, som man bør komme ind på i formuleringen af en lejekontrakt, kan man dog med fordel opsøge en jurist med speciale i lejeret med henblik på en gennemgang af kontrakten. Der er en række af forhold i en lejekontrakt, der ikke egner sig til et ''ja eller nej'' svar, og det kan altså på sigt have en væsentlig betydning for lejeforholdet. Hos LegalHero kan vi hjælpe med både udfærdigelser af lejekontrakter, ligesom vi kan hjælpe med gennemgangen af allerede udfærdigede lejekontrakter.

Vi kan rådgive dels ud fra et juridisk perspektivt, men også et personligt perspektiv. Det betyder, at vi i vores juridiske betragtninger holder dine formål med den juridske opgave for øje, således at vi kan levere et resultat som du kan være fuldt tilfreds med, og som stemmer overens med dine forventninger på en løsning.

Hvordan foregår det?

Ønsker du hjælp til at få gennemgået en lejekontrakt foregår det praktisk sådan, at du skal oprette en sag hos os, hvor du beskriver, hvad du gerne vil have hjælp til og omfanget af dit behov. Har du lejekontrakten, skal denne vedhæftes på sagen, som du nemt kan gøre i forbindelse med oprettelsen af sagen. Husk at det er gratis og uforpligtende at oprette en sag hos os.

Når vi har modtaget sagen, vil den blive lagt i udbud blandt vores jurister med speciale i lejeret. De vil kigge sagen og dertilhørende materiale igennem. Har vores jurister opfølgende spørgsmål, har du mulighed for at besvare disse. Når rådgiverene har fået et overblik over, hvilken løsning du har brug for, vil du modtage ét eller flere tilbud på, hvordan vi vil løse opgaven for dig.

Har du fundet et tilbud, som stemmer overens med din forventning på en løsning, accepterer du blot det pågældende tilbud, hvorefter sagsbehandlingen vil starte. På den måde har det det fulde overblik over, hvilke omkostninger der er forbundet med sagen. Først når sagsbehandlingen er afsluttet vil der ske betaling.

Al sagsbehandling sker online, så du har altid nem adgang til et overblik over, hvad der sker i din sag.

Send en beskrivelse af dit problem direkte i vores platform
Modtag uforpligtende tilbud fra specialiserede jurister, du vælger selv det du synes bedst om.
Efter at have accepteret tilbud foregår rådgivningen direkte på vores online platform, når du har tid.
Kom i gang

Populære ydelser indenfor Ejendomme og lejeforhold

Lad os hjælpe dig videre...
opret din sag gratis