Luk virksomhed

Konkursretten hører inde under selskabsretten og er en af LegalHeros styrker. Alle jurister tilknyttet forretningsområdet har en betydelig erfaring og ekspertise i løsningen af de konkursretlige problemstillinger, der opstår ved udøvelsen af erhvervsvirksomhed. Vi rådgiver derfor alle typer virksomheder i alle typer af konkursretlige forhold. For mange selvstændige, iværksættere, startups samt små og mellemstore virksomheder kan juridisk rådgivning være en tung byrde både pga. pris og bekvemmelighed. Hos LegalHero gør vi en dyd i at tilbyde konkursretlig rådgivning af højeste kvalitet på en moderne og effektiv måde. Legalhero er et godt alternativ til almindelige erhvervsadvokater eller selskabsadvokater.

Vigtige problemstillinger

Som virksomhed er det vigtigt, at din juridiske retsstilling står stærkest muligt. Danske virksomheder oplever en stigende regulering, der oftest er omfattende og kompleks. Selvom udgifter til jurist kan være en kilde til frustration, kan det altid betale sig at være på forkant med reguleringen. Ikke to virksomheder er ens, og det er derfor væsentligt at sikre, at din virksomheds juridiske grundlag er skræddersyet til at tage højde for de nødvendige forhold. Send en beskrivelse af dit problem direkte i vores platform. Modtag uforpligtende tilbud fra specialiserede jurister, du vælger selv det du synes bedst om. Efter at have accepteret tilbud foregår rådgivningen direkte på vores online platform, når du har tid.

Ofte stillede spørgsmål

Hvad menes der med lukning af virksomhed?

Der kan være mange grunde til at en virksomhed ophører. Med lukning af virksomhed menes ofte en tvangsopløsning eller konkurs. Der er derefter ikke muligt at drive virksomheden videre.

Hvordan lukker man en virksomhed?

Der skal foretages en række handlinger i forbindelse med lukning af virksomhed. Først og fremmest skal alle forpligtende aftaler ophøre. Kreditorer og andre som har krav på penge, skal tilbagebetales. Derudover skal virksomheden afmeldes de steder den måtte være registreret, herunder Erhvervsstyrelsen.

Hvilken måde skal man lukke sin virksomhed på?

Der er flere måder at lukke sin virksomhed på herunder, opløsning, betalingserklæring, konkurs eller tvangsopløsning. Hvilken måde der er bedst for netop din virksomhed kræver en individuel vurdering. Hos LegalHero kan vi hjælpe dig sikkert i mål med lukning af din virksomhed.

Lad os hjælpe dig videre...
opret din sag gratis