Funktionærkontrakt til studerende

En ansættelseskontrakt til studerende som er omfattet af funktionærloven og som sikrer de bedste kontraktvilkår for arbejdsgiver og medarbejder. Her kan du udarbejde din ansættelseskontrakt og få afdækket alle formaliteter nemt.

Tager 5 minutter
Kan hentes med det samme
Genereres automatisk
Skræddersyet udfra dine svar
Tilkøb ekspertrådgivning
Vi finjusterer dokumentet til dig
En ansættelseskontrakt til studerende som er omfattet af funktionærloven og som sikrer de bedste kontraktvilkår for arbejdsgiver og medarbejder. Her kan du udarbejde din ansættelseskontrakt og få afdækket alle formaliteter nemt.
Kunder der bruger LegalHero
Logo Kemp Og Lauritzen Logo Telia Logo Gjensidige Logo Airtame Logo Billetto

Pris

299 kr.

Ekskl. moms Opret ansættelseskontrakt
Sådan virker det
Besvar spørgsmålene Underskriv digitalt Download det færdige dokument

Hvad er en funktionær?

Når en studentermedhjælper opfylder et sæt af kriterier bliver vedkommende anset for funktionær og er i så fald omfattet af funktionærloven, uanset hvad der ellers aftales.

Studentermedhjælperen er funktionær, når denne:

  • Arbejder mindst 8 timer om ugen i gennemsnit. Hvis arbejdstiderne er svingende, skal den gennemsnitlig arbejdstid om ugen i stedet beregnes.
  • Er underlagt instruktionspligt. At være underlagt instruktionspligt indebærer, at der skal være en overordnet, der giver studentermedhjælperen instrukser i forhold til arbejdets udførelse.
  • Udfører funktionærarbejde. Med funktionærarbejde kan der blandt andet være tale om kontorarbejde, salgsarbejde, lagerarbejde og i nogle særlige tilfælde klinisk arbejde.

Skal man lave en ansættelseskontrakt?

En studentermedhjælper vil have krav på at få en ansættelseskontrakt senest 1 måned efter ansættelse, hvis vedkommende har været ansat i minimum 1 måned og har arbejdet mindst 8 timer ugentligt. Hvis arbejdsgiver forsømmer denne pligt risikeres en bøde. Endvidere er det en god ide at have nogle faster rammer for ansættelsen, som er til fordel for begge parter.

Hvordan kommer jeg i gang?

Her hos LegalHero kan du udarbejde din funktionærkontrakt til studerende med vores dokumentgenerator. Det er nemt og hurtigt klaret!

Har du brug for en skræddersyret løsning eller personlig rådgivning, så er du altid velkommen til at oprette en sag og modtage tilbud fra vores dygtige jurister.

LegalHeros dokumenter er af højeste juridiske kvalitet, og vi garanterer naturligvis, at alle dokumenter er ajourført i overensstemmelse med gældende lovgivning af vores juridiske eksperter. Har du spørgsmål eller behov for hjælp, så er du altid velkommen til at kontakte os.

Lad os hjælpe dig videre...
opret din sag gratis