Teknologi skræddersyet til den juridiske rådgivningsoplevelse

Vi har bygget en digital platform med det formål at gøre den juridiske rådgivningsoplevelse så let som mulig. Du får stadig de bedste jurister, men ved at ændre måden din rådgivning bliver leveret på, kan vi gøre processen hurtigere, mere tilgængelig og mere omkostningseffektiv.

 • More

  Notifikationer

  Vi holder dig opdateret når der sker noget nyt i din sag.

  Close
 • More

  Se tilbud

  Vores rådgivere giver tilbud på hvad det koster at løse din sag.

  Close
 • More

  Opbevar filer

  Både du og rådgivere har mulighed for at vedhæfte filer til din sag.

  Close
 • More

  Chat

  Chat med rådgiverne online og få afklaret alle forhold om din sag.

  Close

Kommunikation samlet ét sted

Sikker chat

Vores krypterede chat gør dig i stand til at kommunikere med dine rådgivere hurtigt, nemt og sikkert. Du kan chatte på farten fra din telefon, eller derhjemme foran computeren med en kaffe i hånden.

Fuldt overblik

Vi samler alle de sager du end måtte oprette, og giver dig et enkelt og overskueligt overblik. Din kommunikation med dine rådgivere er automatisk sorteret i hvert enkelt sag, så du hele tiden kan følge din rådgivningsproces.

Altid up-to-date

Vi giver dig besked om hvor og hvornår der er nyt i din sag. Du har altid mulighed for at justerer om du vil modtage flere eller færre e-mails fra os.

Dokumenthåndtering

Gratis opbevaring

Vores platform giver mulighed for at udveksle dokumenter og bilag til brug for din rådgivning. Der er ingen begrænsning og alting er naturligvis krypteret.

Vedhæft filer

Det er enkelt at vedhæfte filer direkte i chatten. Vehæft filer når det er er aktuelt, relevant og nemt for dig og din rådgiver. Du kan selvfølgelig altid slette filerne igen.

Sikker og transparent betaling

Faste tilbud

Alle tilbud er baserede på vores faste timepris på 1.796 kr. Tilbuddene er faste, så du altid har 100% overblik over dine udgifter og du betaler først når opgaven er løst.

Sikker betaling

Vores platform bruger Stripe til at håndtere dine betalingsoplysninger. Vi godtager de fleste debit- og kreditkort typer.

© 2021 LegalHero All rights reserved