Adhæsionskontrakt

En adhæsionskontrakt er en aftale, der er ensidigt udformet af den ene part, oftest som en standardkontrakt. Det modsatte er almindeligt indgåede kontrakter, hvor begge parter har forhandlet aftalens vilkår. Adhæsionskontrakter ses ofte brugt blandt interesse- og faglige organisationer, der varetager medlemmernes interesser kollektivt ved at udstede standardkontrakter, der er kutyme-bestemte. Salgs- og leveringsbetingelser samt almindelige handelsbetingelser vil også kunne defineres som adhæsionskontrakter, idet den ene kontraktpart ikke har mulighed for at forhandle aftalens vilkår.

LegalHero platform

Én samlet platform

Vores digitale platform sikrer simpel og effektiv sagsbehandling og kommunikation. Du har kontrol over opgavens udformning, og er altid opdateret på fremskridt.

Prisen er gennemskuelig

Faste og transparente priser

Undgå ubehagelig overraskelser og få en fast pris inden opgaven accepteres. Hele vores effektive tilgang til arbejdet betyder at vi kan tilbyde yderst fordelagtige priser.

Fuldt forsikret

Sikker sagsbehandling

Vi sørger for at din sagsbehandling foregår sikkert og krypteret. Det er kun vores betroede juridiske rådgivere der har adgang til de oplysninger du deler.

Lad os hjælpe dig videre...
opret din sag gratis