Akkumulerende

Fra latin "accumulare", der betyder at 'dynge/hobe sammen', herunder at opsamle og lagre noget så den samlede mængde forøges. Begrebet bruges blandt andet om investeringsforeninger, hvor en akkumulerende investeringsforening ikke udbetaler udbytte, men i stedet reinvesterer overskuddet.

Akkumulerende investeringsforening

En akkumulerende investeringsforening udbetaler ikke udbytte, men geninvesterer alle nettoindtægter. Hele overskuddet tilskrives formuen i afdelingen. Afkastet fremkommer for investor som en kursgevinst.

To muligheder for uddeling af gevinsten

En investeringsforening har to muligheder, hvor den kan opnå en gevinst. Det er enten gennem udbytte fra de selskaber, der er investeret i. Ellers kan det være ved at sælge et papir, der er steget i værdi. Når investeringsforeningen opnår denne gevinst, så er der to muligheder for uddele gevinsten til dig som investor:

  • Gennem udlodning af udbytte fra investeringsforeningen – udbyttebetalende
  • Ved at beholde udbytte og derved øge investeringsforeningens formue – akkumulerende

LegalHero kan hjælpe dig

Har du brug for hjælp og vejledning om investeringer, f.eks. en investeringsaftale og er du i tvivl om hvad der er bedst for dig? Ved at lade LegalHero hjælpe dig hele vejen, sikrer du at du får den bedst mulige løsning til dit individuelle behov. Hos LegalHero foregår det sådan, at du først opretter en sag, hvor du beskriver hvad du ønsker hjælp til. Hvis du har relevante papirer som skal vedhæftes, kan du også vedhæfte dem. Husk at det er gratis og uforpligtende at oprette en sag os hos. 

Al sagsbehandling foregår online. På den måde har du altid overblik over hvad der sker i din sag. 

LegalHero platform

Én samlet platform

Vores digitale platform sikrer simpel og effektiv sagsbehandling og kommunikation. Du har kontrol over opgavens udformning, og er altid opdateret på fremskridt.

Prisen er gennemskuelig

Faste og transparente priser

Undgå ubehagelig overraskelser og få en fast pris inden opgaven accepteres. Hele vores effektive tilgang til arbejdet betyder at vi kan tilbyde yderst fordelagtige priser.

Fuldt forsikret

Sikker sagsbehandling

Vi sørger for at din sagsbehandling foregår sikkert og krypteret. Det er kun vores betroede juridiske rådgivere der har adgang til de oplysninger du deler.

Lad os hjælpe dig videre...
opret din sag gratis