Carry back

Ved carry back forstås muligheden for at føre skattemæssige underskud tilbage til forrige regnskabsår. Carry back kan således benyttes til at lette skattebyrden for et regnskabsår.

Hvordan fungerer carry back?

Underskud fra et år kan føres tilbage til det foregående år. Dette kaldes carry back. På denne måde kan underskud fra et år bruges til at reducere skatten for et tidligere år.

Carry back kan kun benyttes, hvis der er et positivt underskud i det aktuelle år. Det vil sige, at der skal være et underskud på årsbasis, før carry back kan benyttes.

Carry back kan kun føres tilbage til det foregående år. Det betyder, at underskud fra 2022 kun kan bruges til at reducere skatten for 2021.

Carry back kan ikke benyttes, hvis der allerede er et skattefrit overskud i det pågældende år. Det vil sige, at der skal være plads til at føre underskuddet tilbage, fø

Fordele og ulemper ved metoden

Carry back har den fordel, at det giver virksomhederne mulighed for at få et hurtigere skattefradrag. Dette kan være en fordel, hvis virksomheden står i en økonomisk svækket situation, og har brug for pengene med det samme.

Carry back har den ulempe, at det kun kan bruges til at reducere skatten for det foregående år. Dette kan være en ulempe, hvis virksomheden har brug for pengene til andre formål.

LegalHero platform

Én samlet platform

Vores digitale platform sikrer simpel og effektiv sagsbehandling og kommunikation. Du har kontrol over opgavens udformning, og er altid opdateret på fremskridt.

Prisen er gennemskuelig

Faste og transparente priser

Undgå ubehagelig overraskelser og få en fast pris inden opgaven accepteres. Hele vores effektive tilgang til arbejdet betyder at vi kan tilbyde yderst fordelagtige priser.

Fuldt forsikret

Sikker sagsbehandling

Vi sørger for at din sagsbehandling foregår sikkert og krypteret. Det er kun vores betroede juridiske rådgivere der har adgang til de oplysninger du deler.

Lad os hjælpe dig videre...
opret din sag gratis