EØS

En forkortelse for Det Europæiske Økonomiske Samarbejdsområde. EØS er oprettet som instans mellem EU-medlemsstaterne og EFTA-landene med undtagelse af Schweiz.

Ofte stillede spørgsmål

Hvilke lande er involveret i EØS?

EØS omfatter EU-medlemsstaterne og EFTA-landene (Island, Liechtenstein og Norge), men ikke Schweiz.

Hvad er formålet med EØS?

Formålet med EØS er at fremme økonomisk integration og samarbejde mellem EU-medlemsstaterne og de deltagende EFTA-lande gennem en fælles markedsramme, der sikrer fri bevægelighed for varer, tjenesteydelser, kapital og personer.

Hvordan adskiller EØS sig fra EU?

EØS adskiller sig fra EU ved, at det omfatter nogle EFTA-lande, der ikke er medlemmer af EU, og det fokuserer primært på økonomisk samarbejde og markedsintegration, snarere end politisk integration og fælles politikker på en række områder som i EU.

LegalHero platform

Én samlet platform

Vores digitale platform sikrer simpel og effektiv sagsbehandling og kommunikation. Du har kontrol over opgavens udformning, og er altid opdateret på fremskridt.

Prisen er gennemskuelig

Faste og transparente priser

Undgå ubehagelig overraskelser og få en fast pris inden opgaven accepteres. Hele vores effektive tilgang til arbejdet betyder at vi kan tilbyde yderst fordelagtige priser.

Fuldt forsikret

Sikker sagsbehandling

Vi sørger for at din sagsbehandling foregår sikkert og krypteret. Det er kun vores betroede juridiske rådgivere der har adgang til de oplysninger du deler.

Lad os hjælpe dig videre...
opret din sag gratis