Skuffeselskab

Hvad er et skuffeselskab?

Et skuffeselskab betegner et selskab, der allerede var stiftet og som havde et gyldigt CVR-nr., men hvor selskabet ingen aktivitet havde. Det pågældende skuffeselskab sælges typisk til en person, der ønsker at drive virksomhed. Skuffeselskaber plejede at blive anvendt, da det på daværende tidspunkt ikke var muligt at stifte et selskab digitalt, og af denne grund medførte en analog stiftelse af selskaber, at behandlingen kunne tage adskillige uger fra start til slut. Af denne grund var et skuffeselskab en praktisk måde til at få et selskab med et CVR-nummer hurtigt.

Hvordan fungerer et skuffeselskab?

Behovet for at stifte et selskab betød ofte, at et skuffeselskab blot blev overdraget til en person, der efter overdragelsen blev ny ejer af selskabet. Når dette var gjort, var det normalt at skuffeselskabet blev omregisterert med nye oplysninger om navn, formål, ledelse mv. Det handlede om at spare tid på sagsbehandling og af denne grund var skuffeselskaber særligt attraktive. Papiranmeldelserne skulle indsedes til Erhvervs- og Selskabsstyrelsen, som derefter skulle behandle disse manuelt, hvorefter de skulle tilbagesendes. Alt dette foregik ved post og dermed ikke elektronisk.

Nu om dage sker registrering af selskaber online, hvilket også indebærer, at registreringen ofte kan klares i løbet af nogle timer i stedet for uger.

Lad LegalHero hjælpe dig

Ønsker du juridisk rådgivning, så har det heldigvis aldrig været nemmere. Ved at lade LegalHero behandle din sag sikrer du dig, at alt bliver gjort lovmæssigt, og du slipper samtidig for besværet. Hos LegalHero foregår det sådan, at du først opretter din sag hos os, hvor du beskriver, hvad du ønsker hjælp til. Har du relevante papirer til din sag, skal disse vedhæftes på sagen, som du nemt kan gøre i forbindelse med oprettelsen af sagen. Husk at det er gratis og uforpligtende at oprette en sag hos os. 

Når vi har modtaget din henvendelse, vil den blive lagt i udbud blandt vores jurister med speciale inden for retsområdet. LegalHeros jurister er nøje udvalgte eksperter indenfor deres fagområder, hvorfor du kan være sikker på, at din opgave bliver løst bedst muligt. De vil kigge sagen og det dertilhørende materiale igennem. Har vores jurister opfølgende spørgsmål, har du mulighed for at besvare disse, så du og rådgiverne sammen kan danne jer et overblik over, hvilken løsning du har brug for. Du vil herefter modtage ét eller flere tilbud på, hvordan vi vil løse opgaven for dig.

Har du fundet et tilbud, som stemmer overens med din forventning på en løsning, accepterer du blot det pågældende tilbud, hvorefter sagsbehandlingen vil starte. På den måde har du det fulde overblik over, hvilke omkostninger der er forbundet med sagen. Først når sagsbehandlingen er afsluttet vil der ske betaling.

Al sagsbehandling sker online, så du har altid nem adgang til et overblik over, hvad der sker i din sag.

LegalHero platform

Én samlet platform

Vores digitale platform sikrer simpel og effektiv sagsbehandling og kommunikation. Du har kontrol over opgavens udformning, og er altid opdateret på fremskridt.

Prisen er gennemskuelig

Faste og transparente priser

Undgå ubehagelig overraskelser og få en fast pris inden opgaven accepteres. Hele vores effektive tilgang til arbejdet betyder at vi kan tilbyde yderst fordelagtige priser.

Fuldt forsikret

Sikker sagsbehandling

Vi sørger for at din sagsbehandling foregår sikkert og krypteret. Det er kun vores betroede juridiske rådgivere der har adgang til de oplysninger du deler.

Lad os hjælpe dig videre...
opret din sag gratis