Partnerskaber

LegalHero samarbejder med en række virksomheder om at gøre jura lettere tilgængeligt.

Bliv en del af LegalHero’s partnerskabsprogram eller find et godt tilbud blandt nogle af vores nuværende partnere nedenfor.

Er du virksomhed på udkig efter en partner til din virksomhed eller dine kunder? Så kontakt LegalHero på +45 71 99 88 20 eller info@legalhero.dk.

Vi indgår mange forskellige typer af partnerskaber, hvad enten du eller dine kunder har brug for:

Partner Logo Sammen er vi med til at øge trygheden for 800.000 danskere

LegalHero tilbyder juridisk rådgivning og relevante privatretslige dokumenter til alle PensionDanmark's medlemmer

Partner Logo Pleo

LegalHero og Pleo samarbejder om at gøre livet lettere for SMV'er, når der skal være orden i juraen. Derfor har vi indgået et samarbejde, der giver Pleo's kunder adgang til en række fordele.

Partner Logo For e-conomic kunder

LegalHero samarbejder med e-conomic og tilbyder alle e-conomic kunder hele 25% rabat på vores medlemsskaber, uanset om du vælger Startup, Plus eller Premium pakken.

Partner Logo Juridisk rådgivning via kompasbank navigator

Som kunde i kompasbank kan små og mellemstore virksomheder endelig få styr på kontrakter og jura med fuld gennemsigtighed og prissikring via nordens største juridiske platform, LegalHero.

Partner Logo Keystones og LegalHero

LegalHero og Keystones samarbejder om at gøre livet lettere for Startups og Keystones medlemmer, når der skal være orden i juraen. Enten i forbindelse med en investering, eller hvis man blot har brug for at få ryddet op i sine juridiske forhold.

Partner Logo PropTech Denmark

PropTech Denmark arbejder på at forbedre vilkårerne for PropTech-startups og andre aktører i det danske PropTech-marked.

Partner Logo Det er blevet lidt nemmere at være Startup i The Camp

LegalHero hjælper The Camps beboere med at få styr på alle de juridiske forhold der måtte opstå på vejen som startup hos The Camp.

Partner Logo Få ro i maven omkring jura og skat

Få rabat på alle LegalHeros ydelser, hvad end du har brug for hjælp som privatperson eller virksomhed. LegalHero tilbyder juridisk rådgivning såvel som digitale ydelser, der gør dig i stand til selv at løse små og store juridiske opgaver til private og erhverv.

Partner Logo Vil du også afholde elektroniske generalforsamlinger i fremtiden?

Siden COVID-19 har mange virksomheder afholdt elektroniske generalforsamlinger, selvom det ikke er indskrevet i vedtægterne. For at fremtidssikre din virksomhed bør du opdatere dine vedtægter.

Bliv en del af LegalHero’s partnerskabsprogram

Er du virksomhed på udkig efter en partner til din virksomhed eller dine kunder? Så kontakt LegalHero på +45 71 99 88 20 eller info@legalhero.dk.