Vil du også afholde elektroniske generalforsamlinger i fremtiden?

Siden COVID-19 har mange virksomheder afholdt elektroniske generalforsamlinger, selvom det ikke er indskrevet i vedtægterne. For at fremtidssikre din virksomhed bør du opdatere dine vedtægter.

LegalHero Logo Partner Logo

Genveje til dine tilbud hos LegalHero

Du bruger din rabatkode når du opretter en sag eller køber et dokument

Om Boardplace

Boardplace producerer SaaS-løsninger til bestyrelser og generalforsamlinger. I 2021 vandt Boardplace prisen som årets legaltech firma.


I forbindelse med COVID-19, gennemførtes en midlertidig ret til at afholde elektroniske generalforsamlinger, selvom det ikke fremgik af virksomhedens vedtægter.

Siden hen har mange afholdt elektroniske generalforsamlinger med stor succes. Det gælder både virksomheder og foreninger. Men retten til at holde elektroniske generalforsamlinger holder ikke ved for evigt, og derfor skal man som virksomhed eller forening få opdateret sine vedtægter, hvis man også i fremtiden vil afholde elektroniske generalforsamlinger.

I den sammenhæng har Boardplace og LegalHero lavet et samarbejde, hvor vi nemt hjælper jer med at få opdateret jeres vedtægter og samtidig giver jer en demo til Boardplace's løsning til afholdelse af elektroniske general forsamlinger.

Hvis du allerede er kunde hos Boardplace eller har fået en demo, kan du naturligvis også gøre brug af tilbuddet.

Find din Rabat her:

Boardplace
Gå til boardplace.com
10%

Rabat ved køb af følgende

  • Rådgivning om vedtægtsændring