Partnerskab for CVX’s iværksættere og investorerer

I LegalHero har vi indgået et samarbejde med Copenhagen Venture Exchange (CVX), for at hjælpe investorer og virksomheder, med at komme igennem den juridiske jungle, der ofte kan være svær at overskue.

Juraen spiller en væsentlig rolle, både i forbindelse med due dilligence og når der skal laves investeringsaftaler, og derfor har vi lavet en aftale, der henvender sig til både investorer og virksomheder.

Som investor eller virksomhed kan man gennem CVX, få adgang til følgende:

  • 10% på større opgaver blandt vores 130+ juridiske eksperter
  • 3 valgfrie kontraktskabeloner fra vores skabelonbank. Se dem her
  • 15% på et valgfrit medlemsskab. Se dem her

Så hvad end du er investor, der har brug for en rådgiver, der kan binde sløjfe om din investeringsaftale eller en virksomhed, der har brug for et juridisk serviceeftersyn og evt. oprydning, så har vi en løsning, der passer til dig.

Sådan fungerer det

Brug koden CVX2020, og få adgang til ovenstående løsninger.

For adgang til vores skabeloner, bedes du rette henvendelse til os via vores chat.

Rabatterne kan kun bruges én gang pr. CVR-nr.

Koden indtastes enten når du vælger et tilbud på en enkeltopgave eller, når du vælger et medlemsskab.

Hvis du oplever nogen problemer med anvendelsen af dine rabatkuponer, bedes du rette henvendelse til vores kundeservice via chat eller info@legalhero.dk

Spørgsmål?

Hvis du har nogen spørgsmål til vores partnerskab eller generelt bare er nysgerrig kan du altid fange os på vores chat, eller række ud til Jonatan Hjortdal, der er ansvarlig for partnerskaber hos LegalHero på jh@legalhero.dk eller tlf. ‭25 24 51 00.