Juridisk rådgivning via kompasbank navigator

Som kunde i kompasbank kan små og mellemstore virksomheder endelig få styr på kontrakter og jura med fuld gennemsigtighed og prissikring via nordens største juridiske platform, LegalHero.

LegalHero Logo Partner Logo

Om kompasbank

Danmarks nye erhvervsbank for små og mellemstore virksomheder. Bygget på cutting edge teknologi. Tilbyder konkurrencedygtig finansiering.


kompasbank er en helt ny erhvervsbank. kompasbank skiller sig ud fra mere traditionelle banker ved at have opbygget en ny digital infrastruktur, som strømliner og effektiviserer alle sider af forretningen. Platformen giver banken mulighed for at bruge moderne, digitale redskaber til at indsamle og behandle data mere effektivt samt indgå partnerskaber til fordel for virksomhedskunderne.

Nordens største juridiske platform

I denne kontekst har kompasbank og LegalHero indgået samarbejde om at tilbyde små og mellemstore virksomheder online juridisk rådgivning, online aftaler og juridisk overblik på fremtidens juridiske platform.

Som altid med fuld gennemsigtighed og prissikring samt fordelagtig rabat gennem kompasbank x LegalHero samarbejdet.

Højkvalitets skabeloner og rådgivning

LegalHero har en række kontrakter klar til brug for dig eller din virksomhed. Download din skabelon med det samme, udfyld og underskriv den eller få hjælp af vores jurister til at udfylde dem korrekt.