Få din tele- eller internetaftale vurderet til en fast pris som Odeno-kunde

Når man skal skifte leverandør på telefon eller internet, kan det være svært at gennemskue, hvad man er bundet af i sine kontrakter.

Kontrakterne er ofte meget lange og kan indeholde mange formuleringer og afsnit, der kræver at man får læst aftalen grundigt igennem for ikke at havne i en situation, hvor man kommer til at misligholde sin aftale.

Som kunde hos Odeno, kan du få hjælp til at få læst din kontrakt igennem og få et overblik over dine muligheder til en fast pris på 5.000 kr. ekskl. moms.

Hvis du ønsker at gøre brug af dette tilbud, skal du rette kontakt til Odeno, der vil sørge for alt det praktiske.

Hvis du har nogen spørgsmål hertil er du naturligvis også velkommen til at kontakte vores partnerskabsansvarlige Jonatan Hjortdal på jh@legalhero.dk eller telefon ‭25 24 51 00‬.

Overvejer du selv at skifte telefoni, internet eller omstilling?

Gå til Odeno og lad få hjælp til at finde den bedste løsning på erhvervstelefoni, omstilling, internet og IP-telefoni.

Odeno indhenter tilbud fra en lang række af danske tele- og internetudbydere, hvorefter man med få klik vælge den løsning, som du synes passer bedst til din virksomhed.

Du skal blot udfylde formularen på hjemmesiden, som tager cirka 5 minutter, eller uploade jeres virksomheds faktura, og lade systemet strømline en løsning for jer.