LegalHero og Pleo vil gøre det lettere at være virksomhed

Hos LegalHero vil vi gerne gøre det lettere for SMV’er at navigere i junglen af jura og kontrakter. Vi ved at mange virksomheder foretrækker at bruge tid på deres kunder og medarbejdere, fremfor at bruge tid på jura.

Derfor udviklede vi LegalHero, der skal gøre det lettere og mere transparent, når man skal have styr på sine juridiske forhold. Det gør vi ved at kombinere det bedste fra teknologiens og juraens verden, så man som kunde kun betaler for den “rene vare” uden alt for meget omsvøb.

Med samme mentalitet har Pleo valgt, at det skal være lettere for virksomheder at holde styr på bilagene så der ikke kommer rod i regnskabet. Og det vil vi gerne støtte op om.

Sådan fungerer det

Derfor har vi besluttet at give Pleo’s kunder adgang til en fordelspris på vores medlemsskaber, så de for alvor kan holde fokus, der hvor det virkelig er vigtigt, samtidig med, at de kan have styr på juraen.

Som Pleo-kunde kan du via koden PLEO2020 opnå en rabat på 25% på et valgfrit medlemsskab og på 10% på enkeltopgaver på vores markedsplads.

Rabatterne kan kun bruges én gang pr. CVR-nr.

Koden indtastes enten når du vælger et tilbud på en enkeltopgave eller, når du vælger et medlemsskab.

Spørgsmål?

Hvis du har nogen spørgsmål til vores produkter eller generelt bare er nysgerrig kan du altid fange os på vores chat, eller række ud til Jonatan Hjortdal, der er ansvarlig for partnerskaber hos LegalHero på jh@legalhero.dk eller tlf. ‭25 24 51 00.