Få ro i maven omkring jura og skat

Få rabat på alle LegalHeros ydelser, hvad end du har brug for hjælp som privatperson eller virksomhed. LegalHero tilbyder juridisk rådgivning såvel som digitale ydelser, der gør dig i stand til selv at løse små og store juridiske opgaver til private og erhverv.

LegalHero Logo Partner Logo

Om Skatteguiden

Skatteguiden hjælper dig med at få styr på din skat, spare penge år for år og træffe økonomiske beslutninger.


Jura og skat er sjældent to ting man ønsker at bruge mere tid på end højst nødvendigt. Men de fleste ved, hvor meget det betyder at have ro i maven, når det kommer til lige netop de to ting.

Så hvad end du har brug for hjælp til at få styr på dine personlige forhold eller, hvis det drejer sig om opgaver i din virksomhed, så står LegalHero klar til at hjælpe.

Som bruger hos Skatteguiden kan du få adgang til en række af LegalHeros udvalte services med 25% rabat. Find rabatkoden i Skatteguidens app under "Partnere" og vælg LegaHero. Rabatkoden indtastes når du køber dit produkt hos LegalHero.

Har du nogen spørgsmål til partnerskabet eller er du i tvivl om, hvor du finder din kode, kan du enten skrive til os her i chatten eller til Skatteguiden.

Vælg "Kom i gang"-knappen eller tryk her for at finde den løsning du har brug. Husk det er uforpligtende indtil du vælger en rådgiver eller en digital service du gerne vil købe.

Find din Rabat her:

Skatteguiden
Gå til skatteguiden.dk
25%

Rabat ved køb af følgende

  • Testamente
  • Fremtidsfuldmagt
  • Konsulentaftale
  • Handelsbetingelser