LegalHero er et moderne og prisvenligt alternativ til traditionelle advokater og advokatfirmaer. Du kan læse mere om forskellen på advokat og jurist her.

Så behøver du ikke at lede længere, for du behøver slet ikke en dyr advokat til at registrere dit patent. LegalHero har mere end 100 juridiske eksperter tilknyttet en digital platform, herunder specialister inden for patenter og varemærker, og de sidder klar til at hjælpe dig med at registrere dit patent.

Vores rådgivere har erfaring fra både advokatkontorer og patent- og varemærkeregistreringskontorer, og de har derfor indgående kendskab til, hvordan Patent- og Varemærkestyrelsen vurderer en patentansøgning.

Vores rådgivere kan blandt andet hjælpe dig med at udarbejde og indsende ansøgning om registrering af patenter, bistå dig med en vurdering af, om dine patenter er blevet krænket samt hjælpe dig med fremsættelse af erstatningskrav for patentkrænkelser.

Hvorfor betale en dyr advokat 3.000 DKK i timen?

Rådgivning fra advokatvirksomheder kan ofte gå hen og blive dyrt. Ofte står kunder i en situation, hvor de skal betale for en ydelse, som indeholder utallige uforudsete omkostninger.

LegalHero gør i stedet juraen tilgængelig for enhver ved at udbyde en ydelse, hvor kunden betaler et absolut minimum, og samtidig slipper for unødvendige udgifter.

LegalHeros koncept er baseret på faste priser, og det er vi stolte af at leve op til. Du modtager tilbud fra vores rådgivere baseret på antal timer.

Vi forsikrer alle opgaver op til 2.5. mio. kr.

Sådan kommer du i gang

Hos LegalHero foregår det sådan, at du først opretter din sag hos os. I sagen skal du beskrive, hvad du ønsker hjælp til, fx hjælp til at registrere et patent. Har du relevante papirer til din sag, fx et udkast til ansøgning om patentering eller andre relevante dokumenter, så anbefaler vi, at du vedhæfter dem til sagen. Dette kan gøres nemt i forbindelse med oprettelsen af sagen.

Husk at det er gratis og uforpligtende at oprette en sag hos os, hvorefter du – i modsætning til, når du går til en advokat – modtaget diverse fastpristilbud på din opgave. Der er således ingen advokatregninger, der løber løbsk, hvilket adskiller LegalHero fra traditionelle advokater.