Det eneste værktøj du har brug for

Lad LegalHero stå for administrationen, så du kan fokusere på at være jurist.

Arbejd som du vil, når du vil og hvor du vil. 100% fleksibilitet

Vi forsikrer dit professionelle ansvar for op til 10 mio. kr. per sag

Du slipper for administrationen. Vi tager os af alt fra moms og skat til fakturering og betaling

Find nye kunder på vores markedsplads eller plej dine eksisterende gennem vores CRM

Vores CRM-system gør dig i stand til at arbejde 100% digitalt med dine kunder

Vores support sidder klar til at assistere dig 24/7

Hos LegalHero tror vi på, at juridisk rådgivning hører til på en digital platform. Det gør det enklere for både jurister og klienter.

Arbejd som du vil, når du vil og så meget du vil

Som jurist hos LegalHero bliver du ansat som timebaseret lønmodtager. Er du ekspert indenfor et juridisk emne og har du tid og lyst til at arbejde fleksibelt, så er LegalHero sandsynligvis din fremtidige digitale arbejdsplads.

LegalHero tager sig af alt det praktiske, herunder skat, feriepenge, forsikringer samt betaling og fakturering. Vores ambition er at skabe den ultimative hybrid mellem det traditionelle lønmodtagerjob og den selvstændige rådgiverrolle. LegalHero er for dig, der ønsker fleksibilitet og valgfrihed.

Spar på administrationen og fokuser på at være jurist. Resten klarer LegalHero

1

Find nye klienter

LegalHeros markedsplads får hver dag nye kundeemner. Vi sørger for at opgaverne er veldefinerede, og at der på forhånd er forventningsafstemt. Du kan nemt afgive tilbud og vinde opgaver i det omfang, der passer dig.

Vi har gjort det nemt og gennemsigtigt at skabe din egen klientportefølje med nye kundeemner måned efter måned

2

Bevar eksisterende kundeforhold

Udover at kunne finde nye kunder, så giver LegalHeros platform mulighed for at servicere dine eksisterende kunder. Gennem din personlige profil kan dine kunder oprette sager og modtage rådgivning udenom LegalHeros markedsplads. På den måde kan du stadig få alle fordelene af LegalHeros platform uden at skulle hente kunder gennem LegalHeros markedsplads.

Der er ingen grund til at lade eksisterende kunder gå glip af den digitale rådgivningsoplevelse. Ved at flytte dine eksisterende aktiviteter over på LegalHeros platform skaber du et overblik over dine aktive og lukkede sager.

3

Skræddersyet sagsbehandlingssystem

LegalHeros skræddersyede platform gør dig i stand til at styre hele din rådgivning gennem en brugervenlig cloud-baseret løsning. Du kan tilgå dit digitale kontor fra alle enheder, hvor end du befinder dig.

Der er flere fordele ved at arbejde digitalt. Ikke blot skaber det overblik, det frigør også dit arbejde fra tid og sted.

4

Ganterede betalinger

LegalHeros integrede betalingssystem sørger for at indløse betaling for dit arbejde. LegalHero indestår for betalingsrisikoen, så du ikke skal bruge tid på at jagte ubetalte fakturaer.

Din optjente løn bliver udbetalt hver måned og LegalHero klarer alt fra bogføring og regnskab til moms og skat.

5

Forsikret

LegalHero har indgået et samarbejde med HDI Danmark.

Derfor er man som rådgiver hos LegalHero,automatisk dækket af vores kombinerede erhvervs- og rådgiveransvarsforsikring.