Vigtige emner i relation til COVID-19

Du kan læse mere om de hyppigst stillede spørgsmål herunder.

Foreløbige restriktioner og anbefalinger

Den danske regering har indført en række restriktioner, der har til hensigt at begrænse smittespredningen blandt befolkningen. Restriktionerne kan overordnet inddeles i følgende kategorier:

  • Hjemsendelse af befolkningen i 2 uger fra d. 16 marts 2020, herunder lukning af dags- og uddannelsesinstitutioner samt hjemsendelse af alle offentlige ansatte, der ikke bestrider samfundskritiske funktioner.
  • Grænselukning frem til d. 13 april 2020, herunder skærpet grænsekontrol ved indrejse til Danmark. Udenrigsministeriet har frarådet al unødvendig rejseaktivitet til resten af verden.

Det vides endnu ikke, om ovenstående restriktioner vil blive forlænget af myndighederne og virksomheder må derfor forberede sig på et fundamentalt anderledes juridisk og kommercielt klima i den kommende periode.

LegalHero er her for at hjælpe

LegalHero følger udviklingen og sidder klar til at rådgive dig og din virksomhed om de juridiske implikationer i den følgende tid. Som altid er du også velkommen til at ringe til os på +45 71 99 88 20, hvor vi sidder klar til at svare på spørgsmål alle hverdage mellem 09:00 og 17:00.