COVID-19 og de juridiske følgevirkninger

Den hastige spredning af COVID-19 (Corona Virus) har fået flere lande til at indføre vidtrækkende restriktioner for at nedbringe antallet af smittede personer på kort sigt. LegalHero følger udviklingen tæt og står til rådighed med vejledning og sparring om udviklingen af de ændrede juridiske forhold i forbindelse med COVID-19.

Du kan finde artikler om alle de væsentligste problemstillinger relateret til COVID-19 i vores oversigt herunder.

priser fra

1.796,-

Kom i gang
Kunder der bruger LegalHero
Logo Kemp & Lauritzen
Logo Telia
Logo Gjensidige
Logo Airtame
Logo Billetto
Logo Føljeton

Vigtige emner i relation til COVID-19

Du kan læse mere om de hyppigst stillede spørgsmål herunder.

Foreløbige restriktioner og anbefalinger

Den danske regering har indført en række restriktioner, der har til hensigt at begrænse smittespredningen blandt befolkningen. Restriktionerne kan overordnet inddeles i følgende kategorier:

  • Hjemsendelse af befolkningen i 2 uger fra d. 16 marts 2020, herunder lukning af dags- og uddannelsesinstitutioner samt hjemsendelse af alle offentlige ansatte, der ikke bestrider samfundskritiske funktioner.
  • Grænselukning frem til d. 13 april 2020, herunder skærpet grænsekontrol ved indrejse til Danmark. Udenrigsministeriet har frarådet al unødvendig rejseaktivitet til resten af verden.

Det vides endnu ikke, om ovenstående restriktioner vil blive forlænget af myndighederne og virksomheder må derfor forberede sig på et fundamentalt anderledes juridisk og kommercielt klima i den kommende periode.

LegalHero er her for at hjælpe

LegalHero følger udviklingen og sidder klar til at rådgive dig og din virksomhed om de juridiske implikationer i den følgende tid. Som altid er du også velkommen til at ringe til os på +45 71 99 88 20, hvor vi sidder klar til at svare på spørgsmål alle hverdage mellem 09:00 og 17:00.