Erhvervsjura

Skal du bruge en erhvervsjurist, så lad LegalHero rådgive dig. Vi har håndplukket nogle af de dygtigste juridiske eksperter i landet.

  • Træt af dyr Advokathjælp? Spar op til 60% på regningen!
  • Alle jurister er personligt kontrollerede og verificerede af LegalHero.
  • Opret på 2 min og modtag flere tilbud.

priser fra

1.796,-

Kom i gang
Kunder der bruger LegalHero

LegalHero er et moderne og prisvenligt alternativ til traditionelle advokater og advokatfirmaer. Du kan læse mere om forskellen på advokat og jurist her.

LegalHero matcher ethvert advokatfirma og samler alt på 1 digital rådgivningsplatform til en bedre pris og med et stærkere resultat. Vi har adskillige rådgivere på vores platform, der er specialister i erhvervsret, og de sidder klar og venter på at hjælpe dig i mål med din erhvervsretlige problemstilling.

Hos LegalHero har vi på vores digitale platform samlet over 100 specialiserede rådgivere, der kan bistå dig inden for mange retsområder - også inden for erhvervsretten.

Hvad laver en erhvervsjurist?

Erhvervsretten omfatter alle problemstillinger, der opstår ved udøvelsen af erhvervsvirksomhed. Det kan være mange typer af erhvervsretlige forhold, som kan omfatte dig, hvad end du er selvstændig, iværksætter, et startup eller et småt eller mellemstor virksomhed.

Ved at få hjælp fra LegalHero kan du sikre, at du får den bedste retsstilling. Du kan bl.a. få rådgivning inden for følgende erhvervsretlige områder:

Hvad end du ønsker juridisk rådgivning til, hvordan du omdanner dit IVS til et ApS eller ønsker du rådgivning om udarbejdelse og gennemgang af en ejeraftale, foregår det praktisk sådan, at du skal oprette en sag hos os, hvor du beskriver, hvad du gerne vil have hjælp til og omfanget af dit behov. Har du dertilhørende materiale, skal dette vedhæftes på sagen, som du nemt kan gøre i forbindelse med oprettelsen af sagen.

Kom i gang med det samme

Når vi har modtaget din henvendelse, vil den blive lagt i udbud blandt vores jurister med speciale i erhvervsret. LegalHeros jurister er nøje udvalgte eksperter indenfor deres fagområder, derfor kan du være sikker på at din opgave bliver løst bedst muligt. De vil kigge sagen og det dertilhørende materiale igennem. Har vores jurister opfølgende spørgsmål, har du mulighed for at besvare disse, så du og rådgiverne sammen kan danne jer et overblik over, hvilken løsning du har brug for.

Du vil herefter modtage ét eller flere tilbud på, hvordan vi vil løse opgaven for dig. Har du fundet et tilbud, som stemmer overens med din forventninger, accepterer du blot det pågældende tilbud, hvorefter sagsbehandlingen vil starte. På den måde har du det fulde overblik over, hvilke omkostninger, der er forbundet med sagen. Først når sagsbehandlingen er afsluttet vil der ske betaling. Al sagsbehandling sker online, så du har altid nem adgang til et overblik over, hvad der sker i din sag.