Erhvervslejekontrakt

Skal du bruge en erhvervslejekontrakt, så lad LegalHero, et alternativ til advokater, rådgive dig. Vi har håndplukket nogle af de dygtigste juridiske eksperter i landet.

  • Træt af dyr Advokathjælp? Spar op til 60% på regningen!
  • Alle jurister er personligt kontrollerede og verificerede af LegalHero.
  • Opret på 2 min og modtag tilbud.

priser fra

1.796,-

Kom i gang
Kunder der bruger LegalHero

Hvad er en erhvervslejekontrakt?

En erhvervslejekontrakt er et juridisk dokument, der regulerer erhvervslejeaftalen mellem udlejer og lejer. En erhvervslejekontrakt lægger, i modsætning til en almindelig lejeaftale, typisk op til forhandling mellem parterne, hvorfor man typisk diskuterer indholdet af aftalen grundigt forinden selve underskrivelsen. Denne skabelon tager højde for de væsentligste forhold, som man som udlejer bør være opmærksom på.

Hvad skal man være opmærksom på?

En erhvervslejekontrakt regulerer blandt andet, hvor længe lejeforholdet skal vare. Derudover tager parterne i en erhvervslejekontrakt også stilling til, hvad prisen for det lejede skal være. Det er også vigtigt, at parterne bliver enige om eventuelle erstatningsforhold, ligesom parterne også skal være opmærksomme på situationen, hvor lejer ønsker at overdrage lejemålet til anden lejer.

Ovenfor ses et lille udsnit af alle de forhold, som man i forbindelse med indgåelser af erhvervslejeaftaler skal være opmærksom på.

Få hjælp til erhvervslejekontrakten

Når vi har modtaget din henvendelse, vil den blive lagt i udbud blandt vores jurister med speciale i lejeret. LegalHeros jurister er nøje udvalgte eksperter indenfor deres fagområder, derfor kan du være sikker på at din opgave bliver løst bedst muligt. De vil kigge sagen og det dertilhørende materiale igennem. Har vores jurister opfølgende spørgsmål, har du mulighed for at besvare disse, så du og rådgiverne sammen kan danne jer et overblik over, hvilken løsning du har brug for.

Du vil herefter modtage ét eller flere tilbud på, hvordan vi vil løse opgaven for dig. Har du fundet et tilbud, som stemmer overens med din forventninger, accepterer du blot det pågældende tilbud, hvorefter sagsbehandlingen vil starte. På den måde har du det fulde overblik over, hvilke omkostninger, der er forbundet med sagen. Først når sagsbehandlingen er afsluttet vil der ske betaling. Al sagsbehandling sker online, så du har altid nem adgang til et overblik over, hvad der sker i din sag.

Du kan også downloade en skabelon til en erhvervslejekontrakt hos LegalHero, som er udfærdiget og ajourført af vores rådgivere.

Hvis du er i tvivl om noget, er du mere end velkommen til at skrive eller ringe til os. Vi sidder klar til at hjælpe.