Juridisk rådgivning

Skal du bruge juridisk rådgivning, så lad LegalHero rådgive dig. Vi har håndplukket nogle af de dygtigste juridiske eksperter i landet.

  • Træt af dyr Advokathjælp? Spar op til 60% på regningen!
  • Alle jurister er personligt kontrollerede og verificerede af LegalHero.
  • Opret på 2 min og modtag flere tilbud.

priser fra

1.796,-

Kom i gang
Kunder der bruger LegalHero

Hvad er juridisk rådgivning?

Juridisk rådgivning kan findes i mange varianter. Råd fra familie og venner udgør ikke juridisk rådgivning. Juridisk rådgivning følger fra en aftale mellem en advokat/rådgiver og hans/hendes kunde baseret på en specific juridisk problemstilling, som kunden genemgår.

I en nøddeskal kan juridisk rådgivning karakteriseres som et ydelse, der:

  • kræver juridisk ekspertise, erfaring, uddannelse og dømmekraft
  • anvender og fortolker loven på særligt afgrænset omstændigheder i en sag
  • påvirker et individs rettigheder og forpligtelser
  • skaber rettigheder og forpligtelser for rådgiveren.

Modsat juridisk information, såsom information skrevet på et gadeskilt, så fremsætter juridisk rådgivning en specifik fremgangsmåde, som en kunde bør benytte. Der er altså en forskel på at fortælle en kunde, hvad de skal gøre (juridisk rådgivning) modsat hvordan de skal gøre det (juridisk information).

Hvilken juridisk rådgivning har du brug for?

Hvis du står i en situation, hvor du har behov for en professionel advokat, der kan hjælpe dig, er LegalHero et alternativ, du i stedet bør overveje. Hos LegalHero har vi en bred vifte af håndplukket eksperter inden for utallige retsområder. Vi samler alle vores rådgivere på vores platform. Hvad end der er tale om en udarbejdelse af en ejeraftale, en gennemgang af en privatlivspolitik eller en gennemgang af handelsbetingelser, så er LegalHero det rette valg.

Uanset hvilket retsområde, du ønsker hjælp til, står vores kvalificerede rådgivere klar til yde en service, som vi sætter en ære i at stå inde for. Du kan læse mere om vores mange arbejdsområder i menuen i toppen.

Vi gør juraen tilgængelig for enhver ved at udbyde en ydelse, hvor kunden betaler et absolut minimum for kvalitetssikret rådgivning, hvor kunden samtidig slipper for unødvendige udgifter. Alt rådgivning kører efter en fast pris, som der bliver aftalt forinden sagsbehandlingen påbegyndes.

Vi forsikrer alle opgaver op til 2.5. mio. kr.

Opret en sag på vores platform gratis

Hos LegalHero foregår det sådan, at du først opretter din sag hos os. I sagen skal du beskrive, hvad du ønsker hjælp til. Har du relevante papirer til din sag, så anbefaler vi, at disse vedhæftes sagen, som du nemt kan gøre i forbindelse med oprettelsen af sagen. Husk at det er gratis og uforpligtende at oprette en sag hos os.

Få et uforpligtende tilbud på juridisk rådgivning

Juridisk rådgivning skal være tilgængeligt for enhver. Vores specialiserede jurister sidder klar til at give dig et uforpligtende tilbud. Når du har oprettet en sag, byder juristerne på opgaven. Herefter kan du frit vælge mellem de modtagede tilbud, hvorefter behandlingen af din sag kan begynde.