Startup rådgivning

Skal du bruge en juridisk hjælp, så lad LegalHero, et alternativ til advokater, rådgive dig. Vi har håndplukket nogle af de dygtigste juridiske eksperter i landet.

  • Træt af dyr Advokathjælp? Spar op til 60% på regningen!
  • Alle jurister er personligt kontrollerede og verificerede af LegalHero.
  • Opret på 2 min og modtag tilbud.

priser fra

1.796,-

Kom i gang
Kunder der bruger LegalHero
Logo Kemp & Lauritzen
Logo Telia
Logo Gjensidige
Logo Airtame
Logo Billetto
Logo Føljeton

LegalHero er et moderne og prisvenligt alternativ til traditionelle advokater og advokatfirmaer. Du kan læse mere om forskellen på advokat og jurist her.

Juridisk rådgivning til din nye virksomhed

Begyndelsen af et startup handler om, hvordan du som virksomhedsejer får en god start. LegalHero rådgiver bl.a. en række startup-virksomheder med at komme godt i gang, så virksomheden får de bedste betingelser for succes. Vores rådgivere og specialister sørger for, at du får styr på forretningsplanen, hvordan du vælger den rette virksomhedsform, sørger for at alle de nødvendige dokumenter indhentes eller oprettes og sætter din virksomhed på det rette spor.

Når du er kommet godt i gang som iværksætter, så handler det om den daglige drift af virksomheden, og hvordan den kan optimeres. Det er blandt andet en god ide at få hjælp til ansættelsesretlige, selskabsretlige, persondataretlige problemstillinger mm. LegalHero er til for at hjælpe dig, så du kan fokusere på det, du er bedst til.

Når du har fået styr på driften af virksomheden, er det nærliggende at overveje det næste skridt. Er der planer om at ekspandere til et nyt marked eller endda et nyt land? Er der tanker om at opkøbe en forretning, eller hvorvidt du selv ønsker at sælge virksomheden? Alt sammen kan LegalHero rådgive om.

LegalHero går forrest i den digitale udvikling, som den traditionelle advokatbranche har formået at være tilbageholden fra. Dette har gjort det muligt at skabe en digital rådgivningsplatform, der effektiviserer vores interne processer, så du kan sikre dig et transparent sagsbehandling, hvor du hele tiden har et dybdegående indblik i sagsforløbet.

Lad LegalHero hjælpe dig

Ønsker du juridisk rådgivning, så har det heldigvis aldrig været nemmere. Ved at lade LegalHero behandle din sag sikrer du dig, at alt bliver gjort lovmæssigt, og du slipper samtidig for besværet. Hos LegalHero foregår det sådan, at du først opretter din sag hos os, hvor du beskriver, hvad du ønsker hjælp til. Har du relevante papirer til din sag, skal disse vedhæftes på sagen, som du nemt kan gøre i forbindelse med oprettelsen af sagen. Husk at det er gratis og uforpligtende at oprette en sag hos os.

Når vi har modtaget din henvendelse, vil den blive lagt i udbud blandt vores jurister med speciale inden for retsområdet. LegalHeros jurister er nøje udvalgte eksperter indenfor deres fagområder, hvorfor du kan være sikker på, at din opgave bliver løst bedst muligt. De vil kigge sagen og det dertilhørende materiale igennem. Har vores jurister opfølgende spørgsmål, har du mulighed for at besvare disse, så du og rådgiverne sammen kan danne jer et overblik over, hvilken løsning du har brug for. Du vil herefter modtage ét eller flere tilbud på, hvordan vi vil løse opgaven for dig.

Har du fundet et tilbud, som stemmer overens med din forventning på en løsning, accepterer du blot det pågældende tilbud, hvorefter sagsbehandlingen vil starte. På den måde har du det fulde overblik over, hvilke omkostninger der er forbundet med sagen. Først når sagsbehandlingen er afsluttet vil der ske betaling.

Al sagsbehandling sker online, så du har altid nem adgang til et overblik over, hvad der sker i din sag.