Selskabsret og erhvervsret

Selskabs- og erhvervsretten er et af LegalHeros kerneområder. Alle jurister tilknyttet forretningsområdet har en betydelig erfaring og ekspertise i løsningen af de erhvervs- og selskabsretlige problemstillinger, der opstår ved udøvelsen af erhvervsvirksomhed. Vi rådgiver derfor alle typer virksomheder i alle typer af erhvervsretlige forhold. For mange selvstændige, iværksættere, startups samt små og mellemstore virksomheder kan juridisk rådgivning være en tung byrde både pga. pris og bekvemmelighed. Hos LegalHero gør vi en dyd i at tilbyde erhvervsretlig rådgivning af højeste kvalitet på en moderne og effektiv måde.

Vigtige problemstillinger

Som virksomhed er det vigtigt dit juridiske bolværk står stærkest muligt. Danske virksomheder oplever en stigende regulering, der oftest er omfattende og kompleks. Selvom udgifter til jurist kan være en kilde til frustration, kan det altid betale sig at være på forkant med reguleringen. Ikke to virksomheder er ens, og det er derfor væsentligt at sikre, at din virksomheds juridiske grundlag er skræddersyet til at tage højde for de nødvendige forhold.

Send en beskrivelse af dit problem direkte i vores platform Modtag uforpligtende tilbud fra specialiserede jurister, du vælger selv det du synes bedst om. Efter at have accepteret tilbud foregår rådgivningen direkte på vores online platform, når du har tid. Få gratis tilbud

Populære ydelser indenfor selskabs- og erhvervsret

Alternativet til de traditionelle advokatfirmaer

Ved hjælp af teknologi har vi optimeret hele processen, så får du mere ud af din jurist.

Den bedste pris

Faste og transparente priser uden ubehagelige overraskelser

Forsikret

Alle sager er forsikret op til 2,5 millioner kroner

Behandles fortroligt

Alle sager behandles fortroligt, sikkert og krypteret

Personlig rådgivning

Al sagsbehandling samles i én brugervenlig platform

Erfaring

Gør som hundredevis af andre glade kunder

Vælg selv

Sammenlign tilbud og vælg den rådgiver, der passer til dit behov

Kristoffer Jensen

CIO & CO-Founder hos Warm

"Vi brugte LegalHero til at få udarbejdet de rette handelsbetingelser for vores website. Jeg vil helt sikkert anbefale LegalHero til andre, især startups og mellemstore virksomheder som ikke har råd til at have juridisk bistand inhouse, der er det her en perfekt løsning."

Play button

Nogle af vores kunder

Logo Traede
Logo Airtame
Logo Grød
Logo Billetto
Logo Føljeton
Logo Kemp & Lauritzen
Logo Nøddebazaren
Logo Verdensballetten
Logo Talentgarden

Få et uforpligtende tilbud

Vores specialiserede jurister sidder klar til at give dig et uforpligtende tilbud. Når du har oprettet en sag, byder juristerne på opgaven. Herefter kan du frit vælge mellem de modtagede tilbud, hvorefter behandlingen af din sag kan begynde.

Indhent gratis tilbud

© 2019 LegalHero All rights reserved