Advisory Board-kontrakt

Opret din advisory board-kontrakt i dag ved hjælp af vores smarte dokumentgenerator:

  1. Besvar spørgsmålene
  2. Underskriv digitalt
  3. Download din advisory board-kontrakt

Det tager kun 10 minutter!

Opret nu

599,-

Ekskl. moms
Download dit dokument med det samme
Kunder der bruger LegalHero

Hvad er et advisory board og hvordan adskiller det sig fra en bestyrelse?

Et advisory board består af en uformel gruppe af lokale forretningseksperter, som bistår en virksomhed i dens dagligdrift udelukkende i form af rådgivning. Det deler mange egenskaber med en bestyrelse, men er et i stedet uofficielt virksomhedsorgan. Hvad der skal forstås ved uofficiel er, at det ikke har et konkret juridisk eller finansielt ansvar overfor virksomheden. Herudover har det hverken beføjelser, pligter eller rettigheder til at træffe endelige beslutninger.

Det er også op til direktionen, hvorvidt de vil følge råd fra et advisory board. Det økonomiske aspekt bør derfor være en relevant overvejelse, når man skal beslutte, hvorvidt det er det værd. Et advisory board er nemlig betydeligt billigere end en bestyrelse.

Hvad er vigtigt at være opmærksom på?

Der gælder for oprettelsen af et advisory board en større grad af aftalefrihed. Eksempelvis foreligger der ikke et krav om en formel, skriftlig aftale. Der er således heller ikke krav til størrelsen, arbejdstiden, mødehyppigheden for medlemmerne mv. Vi anbefaler dog, at man er klar over, hvad målet med et advisory board er for ens virksomhed, forinden det oprettes. Desuden bør det på forhånd aftales, hvor mange medlemmer det skal have, hvem der skal være en del af det, og hvor hyppigt der skal mødes.

Der gælder ikke et lovbestemt krav til at formalisere et advisory board. Alligevel erfarer vi, at det som oftest er til fordel for en virksomhed at oprette et advisory board igennem gensidige aftaler.

Hvordan kommer jeg i gang med min Advisory Board-kontrakt?

Med LegalHeros smarte dokumentgenerator kan du selv generere din egen skræddersyede Advisory Board-kontrakt fra bunden af og underskrive det online. Dokumentet er efter oprettelsen gemt på din profil, hvor du frit kan dele, downloade og opbevare det efter behov.

Under oprettelsen af dokumentet kan du hele tiden få fat på en rådgiver, hvis du har brug for hjælp til noget – eller du kan ringe til, os hvis du har nogen spørgsmål.

Kom i gang ved at klikke på “køb nu” ovenfor. Alternativt kan du oprette en opgave på vores platform for at få tilbud fra juridiske eksperter i investeringsaftaler.

SmartDocs

LegalHero har en række kontrakter klar til brug for dig eller din virksomhed.

Download din skabelon med det samme, udfyld og underskriv den eller få hjælp af vores jurister til at udfylde dem korrekt.

LegalHero tilføjer løbende flere SmartDocs.

Lad os hjælpe dig videre...
opret din sag gratis