Ansættelsesaftale (ikke-funktionær)

Opret din ansættelsesaftale i dag ved hjælp af vores smarte dokumentgenerator:

  1. Besvar spørgsmålene
  2. Underskriv digitalt
  3. Download din ansættelsesaftale

Det tager kun 10 minutter!

Opret nu

Gratis

Download dit dokument med det samme
Kunder der bruger LegalHero

Hvorfor bør man have en ansættelsesaftale?

Hvis du som virksomhed skal ansætte en medarbejder, er det et krav, at medarbejderen modtager et ansættelsesbevis hvis de ansættes i mere end en måned og skal arbejde mere end 8 timer om ugen gennemsnitligt. Almindeligvis udformes et ansættelsesbevis som en ansættelsesaftale.

Ansættelsesaftale for ikke-funktionær

Hvis man som virksomhed skal til at ansætte en medarbejder, skal man tage stilling til, hvorvidt der er tale om en funktionær eller ej. Er der tale om en konsulent, er dette også relevant, da disse ikke nyder de samme rettigheder som en ansat.

Der sondres altså mellem følgende ansættelseskontrakter:

For lønmodtagere, der ikke er funktionærer, gælder der større aftalefrihed. Det betyder, at du kan tilpasse arbejdsvilkårene i højere grad, end hvis medarbejderens ansættelsesforhold er underlagt funktionærloven.

Hvordan kommer jeg i gang med min ansættelsesaftale?

Hos LegalHero kan du selv lave din ansættelsesaftale gratis i vores smarte dokumentgenerator. Her bliver du præsenteret for en række spørgsmål, som du skal bevare, hvorefter dit dokument bliver genereret – klar til at blive underskrevet og downloadet.

Du kan altid få en af vores juridiske eksperter til at hjælpe dig med at tilpasse dokumentet efter det er lavet, hvis du har helt særlige ønsker eller behov.

Hvis du er i tvivl om noget, er du mere end velkommen til at skrive eller ringe til os. Vi sidder klar til at hjælpe.


SmartDocs

LegalHero har en række kontrakter klar til brug for dig eller din virksomhed.

Download din skabelon med det samme, udfyld og underskriv den eller få hjælp af vores jurister til at udfylde dem korrekt.

LegalHero tilføjer løbende flere SmartDocs.

Lad os hjælpe dig videre...
opret din sag gratis