Direktørkontrakt

Et ansættelsesforhold så vigtigt som en direktørpost, bør altid reguleres af en direktørkontrakt. Dette gælder også i små selskaber.

LegalHeros direktørkontrakt tager højde for størstedelen af alle direktørforhold – uanset om der er tale om en almindelig eller administrerende direktør.

Tager 5 minutter
Kan hentes med det samme
Genereres automatisk
Skræddersyet udfra dine svar
Tilkøb ekspertrådgivning
Vi finjusterer dokumentet til dig

699,-

Opret nu

Et ansættelsesforhold så vigtigt som en direktørpost, bør altid reguleres af en direktørkontrakt. Dette gælder også i små selskaber.

LegalHeros direktørkontrakt tager højde for størstedelen af alle direktørforhold – uanset om der er tale om en almindelig eller administrerende direktør.

Kunder der bruger LegalHero
Logo Kemp Og Lauritzen Logo Telia Logo Gjensidige Logo Airtame Logo Billetto

Forventet pris

699,-

Opret nu
Sådan virker det
Besvar spørgsmålene Underskriv digitalt Download det færdige dokument

Hvad er en direktørkontrakt?

En direktørkontrakt er en kontrakt, der regulerer en direktørs ansættelsesforhold i et selskab. I denne bestemmes direktørens vigtigste vilkår og ansvarsområder.

En direktørkontrakt er en af de vigtiste kontrakter i et selskab, da det ultimativt er direktøren, som er den daglige ansvarlige for virksomhedens drift og ofte vil have en meget bedre indsigt i, hvad der der foregår i virksomheden end bestyrelsen vil.

Hvem skal have en direktørkontrakt?

At have en direktørkontrakt i et reelt direktørforhold kan altid anbefales – selv i små selskaber, hvor ejer og direktør er samme person. Netop fordi direktøren får et indgående kendskab til virksomhedens drift, er det vigtigt, at selskabet tilsikrer, at denne kendskab ikke på nogen måde bliver misbrugt, misforstået eller fejlhåndteret, hvilket en direktørkontrakt kan være med til at sikre.

Lav din direktørkontrakt med LegalHero

Vores direktørkontrakt kan du enten selv lave gennem vores smart dokumentgenerator, eller også kan du få hjælp fra en af vores juridiske eksperter til at lave den fra bunden af.

At lave din direktørkontrakt med vores dokumentgenerator er super nemt – alt det kræver er, at du besvarer de spørgsmål, som vi stiller dig, og så vil du kunne følge med i, hvordan kontrakten automatisk genererer sig selv. Smart, billigt og hurtigt.

Ønsker du hjælp til at få en udfærdiget direktørkontrakt fra bunden af, skal du først oprette din sag hos os, hvor du beskriver, hvad du ønsker hjælp til. Har du relevante papirer til din sag, skal disse vedhæftes på sagen, som du nemt kan gøre i forbindelse med oprettelsen af sagen. Husk at det er gratis og uforpligtende at oprette en sag hos os.

Når vi har modtaget din henvendelse, vil den blive lagt i udbud blandt vores jurister med speciale i selskabsret, ansættelsesret og direktørkontrakter. Du vil herefter modtage ét eller flere tilbud på, hvordan vi vil løse opgaven for dig. Efter at du accepterer et tilbud, vil sagsbehandlingen starte.

Lad os hjælpe dig videre...
opret din sag gratis