Hvad er en erhvervslejekontrakt?

Er du udlejer af kontorfaciliter, og er du i tvivl om, hvordan du skal gribe den kontraktlige del an? Så kan du med fordel downloade LegalHeros skabelon til en erhvervslejekontrakt, som du kan bruge i forbindelse med indgåelse af erhvervslejeaftaler.

En erhvervslejekontrakt er et juridisk dokument, der regulerer erhvervslejeaftalen mellem udlejer og lejer. En erhvervslejekontrakt lægger, i modsætning til en almindelig lejeaftale, typisk op til forhandling mellem parterne, hvorfor man typisk diskuterer indholdet af aftalen grundigt forinden selve underskrivelsen. Denne skabelon tager højde for de væsentligste forhold, som man som udlejer bør være opmærksom på.

Hvad skal man være opmærksom på?

En erhvervslejekontrakt regulerer blandt andet, hvor længe lejeforholdet skal vare. Derudover tager parterne i en erhvervslejekontrakt også stilling til, hvad prisen for det lejede skal være. Det er også vigtigt, at parterne bliver enige om eventuelle erstatningsforhold, ligesom parterne også skal være opmærksomme på situationen, hvor lejer ønsker at overdrage lejemålet til anden lejer.

Ovenfor ses et lille udsnit af alle de forhold, som man i forbindelse med indgåelser af erhvervslejeaftaler skal være opmærksom på.

Ved at downloade LegalHeros skabelon er du sikker på, at du kommer hele vejen rundt om både generelle forhold samt de forhold, som man bør være særligt opmærksom på i forbindelse med indgåelsen af en erhvervslejeaftale.

Hos LegalHero bestemmer du selv, om du vil have en downloade en skabelon eller om du vil få en jurist til skræddersy en ansættelsesaftale fra bunden.

Hvordan kommer jeg i gang?

Du kan downloade en erhvervslejekontrakt ved at klikke på “start nu” ovenfor. Alternativt kan du oprette en opgave på vores platform for at få tilbud fra juridiske eksperter på erhvervslejeret.

Hvis du er i tvivl om noget, er du mere end velkommen til at skrive eller ringe til os. Vi sidder klar til at hjælpe.

Se andre skabeloner