Fratrædelsesaftale – fritstilling

En fratrædelsesaftale er helt lavpraktisk en aftale mellem en arbejdsgiver og en arbejdstager omkring arbejdstagerens fratrædelse af sin stilling. Denne fratrædelsesaftale regulerer forholdet om fritstilling.

Køb nu

750,-

Ekskl. moms
Download dit dokument med det samme
Kunder der bruger LegalHero

En fratrædelsesaftale er helt lavpraktisk en aftale mellem en arbejdsgiver og en arbejdstager omkring arbejdstagerens fratrædelse af sin stilling. Det kan med fordel overvejes, hvorvidt forholdet om fritstilling bør indarbejdes.

En fratrædelsesaftale indgås oftest som et alternativ til en opsigelse af en medarbejder. Endvidere kan den indgås som led i en bortvisning eller arbejdstagerens egen opsigelse.

Som udgangspunkt vil fratrædelsesaftalens indhold være overladt til arbejdstageren og arbejdsgiveren. Det er dog et krav, at aftalen overholder de almindelige regler foreskrevet i Aftaleloven.

Hvad betyder fritstilling?

Ved fritstilling gælder, at arbejdsgiveren har adgang til at modregne medarbejderens indtægt fra et eventuelt nyt arbejde i den løn, som arbejdsgiveren skal udbetale i fritstillingsperioden, hvis ikke andet er aftalt.

Har du brug for en fratrædelsesaftale, der regulerer forholdet om fritstilling?

LegalHero har eksperter i alle former for ansættelsesret og vi bistår meget gerne med vurderingen af din fratrædelsesaftale.

Uanset om der ønskes en generel rådgivning om, hvilke forhold opmærksomheden skal henledes på i forbindelse med udarbejdelsen af en fratrædelsesaftale, eller om der ønskes en egentlig udarbejdelse af dokumentet, så er det alt sammen noget, vi hos LegalHero kan hjælpe med. Vi leverer ikke blot juridisk rådgivning, vi har også stor opmærksomhed på de forretningsmæssige aspekter, der gør sig gældende i den enkelte situation.

Du kan derfor trygt vælge LegalHero, hvis du vil sikkert i mål med en fratrædelsesaftale.

Hvordan kommer jeg i gang?

Hos LegalHero bestemmer du selv, om du vil have en downloade en skabelon, eller om du vil få en jurist til skræddersy en fratrædelsesaftale fra bunden.

Du kan downloade en fratrædelsesaftale ved at klikke på “start nu” ovenfor. Alternativt kan du oprette en opgave på vores platform for at få tilbud fra juridiske eksperter på selskabsret.

Hvis du er i tvivl om noget, er du mere end velkommen til at skrive eller ringe til os. Vi sidder klar til at hjælpe.

Lad os hjælpe dig videre...
opret din sag gratis