Fremtidsfuldmagt

En fremtidsfuldmagt sikrer dig og dem du holder af ved at bemyndige en eller flere personer, som du selv vælger, til at kunne råde over din økonomi og andre forhold i tilfælde af, at du pludselig ikke selv er i stand til dette.

Tager 5 minutter
Kan hentes med det samme
Genereres automatisk
Skræddersyet udfra dine svar
Tilkøb ekspertrådgivning
Vi finjusterer dokumentet til dig

799,-

Opret nu

En fremtidsfuldmagt sikrer dig og dem du holder af ved at bemyndige en eller flere personer, som du selv vælger, til at kunne råde over din økonomi og andre forhold i tilfælde af, at du pludselig ikke selv er i stand til dette.

Kunder der bruger LegalHero
Logo Kemp Og Lauritzen Logo Telia Logo Gjensidige Logo Airtame Logo Billetto

Forventet pris

799,-

Opret nu
Sådan virker det
Besvar spørgsmålene Underskriv digitalt Download det færdige dokument

Hvad er en fremtidsfuldmagt?

En fremtidsfuldmagt er et juridisk dokument, der lader dig (fuldmagtsgiver) give en eller flere personer (fuldmægtigen/fuldmægtigene) fuldmagt til at handle på dine vegne, når det kommer til økonomi og andre forhold i tilfælde af, at du ikke længere er i stand til selv at gøre dette.

Fremtidsfuldmagten træder altså i kraft, hvis du eksempelvis kommer ud for et uheld der sender dig i koma, hvis du får alzherimers eller anden fysisk eller mental skade/lidelse, der gør dig ude af stand til at handle på egne vegne.

Hvad skal jeg være opmærksom på?

En fremtidsfuldmagt er i sig selv ikke et gyldigt juridisk dokument, før den er underskrevet digitalt med dit NemID/MitID på tinglysning.dk. Når du har underskrevet fremtidsfuldmagten, skal du inden for 6 måneder møde personligt op hos en notar ved byretten i din retskreds og få den bekræftet. 

Det kræver, at du først booker et møde hos en notar, som holder til ved alle landets byretter. Du kan booke en notar gennem dette link. Ud over at du får fuldmagten underskrevet hos notaren, er det også notarens opgave at sikre, at fremtidsfuldmagten overholder formalia og ikke er blevet udarbejdet under eksempelvis tvang.

Hvordan kommer jeg i gang med min fremtidsfuldmagt?

Med vores smarte dokumentgenerator kan du selv lave din fremtidsfuldmagt nemt, hurtigt og smart. Alt du skal gøre er at komme "Opret nu" – og så bliver du ført til generatoren. I dokumentgeneratoren vil dit dokument blive løbende oprettet og skræddersyet i takt med, at du besvarer nogle spørgsmål om dine juridiske forhold, som vi stiller dig.

Hvis du har mange spørgsmål eller ønsker at få indført noget kompliceret i fremtidsfuldmagten, kan du altid tilkøbe juridisk rådgivning fra en af vores +120 juridiske eksperter i fremtidsfuldmagter.

Er du i tvivl om noget eller har du spørgsmål til fremtidsfuldmagter helt generelt, kan du altid ringe til os – vi sidder klar til at hjælpe.

Lad os hjælpe dig videre...
opret din sag gratis