Lejekontrakt

Vores lejekontrakt er en forbedret og mere skræddersyet udgave af den klassiske lejekontrakt. Vi dækker dig ind juridisk, så du er sikker på, at der er tjek på dit lejeforhold.

Tager 5 minutter
Kan hentes med det samme
Genereres automatisk
Skræddersyet udfra dine svar
Tilkøb ekspertrådgivning
Vi finjusterer dokumentet til dig

399,-

Opret nu

Vores lejekontrakt er en forbedret og mere skræddersyet udgave af den klassiske lejekontrakt. Vi dækker dig ind juridisk, så du er sikker på, at der er tjek på dit lejeforhold.

Kunder der bruger LegalHero
Logo Kemp Og Lauritzen Logo Telia Logo Gjensidige Logo Airtame Logo Billetto

Forventet pris

399,-

Opret nu
Sådan virker det
Besvar spørgsmålene Underskriv digitalt Download det færdige dokument

Hvad er en lejekontrakt?

Fordi det kan være dyrt at eje fast ejendom, er der mange der vælger at bo til leje. At bo til leje betyder, at en lejer en udlejers faste ejendom til beboelse. En lejekontrakt bruges derfor til at fastsætte rammerne for lejeforholdet og stille krav til lejerens brug og vedligeholdelse af lejemålet, så udlejer sikrer sig, at der passes godt på det.

De fleste lejekontrakter bygger på Boligministeriets typeformular A9, der kommer rundt om alle relevante forhold i lejeforholdet, som man skal tage stilling til. LegalHeros lejekontrakt bygger på A9-typeformularen – dog med tilføjelser og forbedringer.

Hvad skal jeg som udlejer være opmærksom på?

Det er et ikke et lovkrav at have en lejekontrakt, men du skal som udlejer være opmærksom på, at lejelovens regler stadig gælder. Lejelovens regler beskytter primært lejeren imod at blive snydt af sin udlejer. Derfor er det primært til din fordel at have en gældende lejekontrakt, da dette er den bedste juridiske måde hvorpå, at du kan stille krav til lejeren omkring brugen af lejemålet – f.eks. forbud mod husdyr, rygning e.t.c.

Hvordan kommer jeg i gang med min lejekontrakt?

Du kan lave din lejekontrakt i vores smartedokumentgenerator ved at klikke på "Opret nu" for neden. I generatoren vil du blive præsenteret for en række spørgsmål omkring lejeforholdet, som du skal besvare. I takt med at du besvarer disse spørgsmål, vil du løbende kunne se din lejekontrakt blive genereret.

Du kan altid om nødvendigt tilkøbe juridisk rådgivning fra nogle af landets dygtigste jurister i lejeret, hvis du har et særligt kompliceret lejeforhold.

Har du spørgsmål til noget, kan du altid give os et kald. Så sidder vi klar til at hjælpe dig helt gratis.

Lad os hjælpe dig videre...
opret din sag gratis