NDA (Engelsk)

Opret din NDA i dag ved hjælp af vores smarte dokumentgenerator:

  1. Besvar spørgsmålene
  2. Underskriv digitalt
  3. Download din NDA

Det tager kun 2 minutter!

Opret nu

299,-

Ekskl. moms
Download dit dokument med det samme
Kunder der bruger LegalHero

Hvad er en NDA?

En NDA (på engelsk: Non Disclosure Agreement) er et juridisk dokument, der sikrer aftalens parter mod videregivelsen af fortrolige oplysninger. På dansk kaldes en NDA for en hemmeligholdelsesaftale. Den der underskriver en NDA er forhindret i at dele den information eller data, som vedkommende får adgang til, og som er omfattet af NDA'en.

NDA'er bruges i sammenhænge, hvor uafhængige tredjeparter skal have adgang til din virksomheds mest fortrolige oplysninger såsom kunde- eller produktoplysninger eller som led i en due diligence ved investeringer. Den forhindrer med andre ord tredjemand i at videregive den værdifulde information om din virksomhed, som vedkommende kommer i besiddelse af.

Hvad er vigtigt at være opmærksom på?

En NDA kan omfatte alle typer af hemmelig eller fortrolig information om din virksomhed – dog kan den aldrig omfatte information, som allerede er tilgængeligt eller kendt for offentligheden.

Hvis tredjemand har underskrevet din NDA og alligevel videregiver de fortrolige oplysninger, er det muligt at opnå økonomisk kompensation for kontraktbruddet svarende til din virksomheds økonomiske tab ved videregivelsen.

Hvordan kommer jeg i gang med min NDA?

Hos LegalHero kan du med vores dokumentgenerator selv lave din egen NDA fra bunden af. Har du brug for yderligere hjælp eller specifikke tilpasninger kan du altid sende den forbi vores jurister til gennemgang.

LegalHeros dokumenter er af højeste juridiske kvalitet, og vi garanterer naturligvis, at alle dokumenter er ajourført i overensstemmelse med gældende lovgivning. Har du spørgsmål til en specifikt type dokument, som du ikke lige kan finde, så er du altid velkommen til at kontakte os.

SmartDocs

LegalHero har en række kontrakter klar til brug for dig eller din virksomhed.

Download din skabelon med det samme, udfyld og underskriv den eller få hjælp af vores jurister til at udfylde dem korrekt.

LegalHero tilføjer løbende flere SmartDocs.

Lad os hjælpe dig videre...
opret din sag gratis